За да се подготвят за следващата стъпка в кариерното си

...
За да се подготвят за следващата стъпка в кариерното си
Коментари Харесай

Готови за следващата кариерна стъпка с най-доброто Executive MBA образование от Австрия

За да се приготвят за идната стъпка в кариерното си развиване, доста мениджъри залагат на интернационално продължаващо обучение от най-високо равнище. Това не е инцидентно - вярната MBA стратегия открива напълно нови вероятности. Пример за това е Global Executive MBA на WU Executive Academy, която се класира на 34-то място в света в EMBA класацията на Financial Times - най-значимата MBA ранглиста за годината.

Международните акредитации и класирания са основни фактори при избора на MBA стратегия, защото са справедливи индикатори за качеството й. WU Executive Academy е измежду дребното институции, които се радват на рядката " тройна акредитация " от AACSB, AMBA и EQUIS. " Едва към 100 бизнес учебни заведения в света могат да се похвалят с това. В допълнение, ние сме измежду 50-те най-хубави MBA стратегии съгласно EMBA класацията на Financial Times за четвърта поредна година и в топ 35 в света за повторно след 2020 година Нашите ученици са класирани на 11-о място по трудов стаж, а междинната им заплата от над 219 000 щатски $ и покачването на заплатите с 54% (в съпоставяне с преди MBA обучението) са впечатляващи.

По отношение на общата задоволеност от програмата, Global Executive MBA реализира извънредно висок резултат - 9.75 от вероятни 10 точки - по-добър даже от този на първите 5 стратегии в класацията ", споделя проф. Барбара Щьотингер, декан на WU Executive Academy.

Повече от 70% от студентите в Global Executive MBA идват от чужбина и постоянно в един випуск има представители от над 25 страни. Половината преподаватели са от над 240 партньорски университета и водещи компании от целия свят, а образователните пътувания до Съединени американски щати, Южна Америка и Азия са неразделна част от програмата. Това е от особена значимост, защото колкото по-международно насочена е една MBA стратегия, толкоз по-добре тя отразява корпоративната действителност на участниците.

За да се приготвят за идната стъпка в кариерното си развиване, доста мениджъри залагат на интернационално продължаващо обучение от най-високо равнище. Това не е инцидентно - вярната MBA стратегия открива напълно нови вероятности. Пример за това е Global Executive MBA на WU Executive Academy, която се класира на 34-то място в света в EMBA класацията на Financial Times - най-значимата MBA ранглиста за годината.Международните акредитации и класирания са основни фактори при избора на MBA стратегия, защото са справедливи индикатори за качеството й. WU Executive Academy е измежду дребното институции, които се радват на рядката " тройна акредитация " от AACSB, AMBA и EQUIS. " Едва към 100 бизнес учебни заведения в света могат да се похвалят с това. В допълнение, ние сме измежду 50-те най-хубави MBA стратегии съгласно EMBA класацията на Financial Times за четвърта поредна година и в топ 35 в света за повторно след 2020 година Нашите ученици са класирани на 11-о място по трудов стаж, а междинната им заплата от над 219 000 щатски $ и покачването на заплатите с 54% (в съпоставяне с преди MBA обучението) са впечатляващи.
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Образование
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР