За да се отървем бързо от излишното тегло, се нуждаем

...
За да се отървем бързо от излишното тегло, се нуждаем
Коментари Харесай

Най-добрите двойки продукти за отслабване

За да се отървем бързо от непотребното тегло, се нуждаем от „ интелигентна “ диета. В нейните рамки човек освен би трябвало да избере верните артикули, само че и интелигентно да ги комбинира един с различен. Представяме ви 5 в действителност положителни комбинации:

Кафе и канела

Тази композиция дейно несъмнено потиска глада и предотвратява преяждането. Кафето, поръсено с щипка канела, е скъпо и тъй като в самата канела няма калории, само че има мощни антиоксиданти, които оказват помощ да се отървете от мазнините в корема. Е, кафето единствено по себе си понижава апетита.

Зелен чай с лимон

Зеленият чай е доста богат на антиоксиданти, форсира метаболизма и способства за процеса на окисляване на мазнините. Катехините в чая форсират изгарянето на непотребните мазнини. Лимонът също способства за тоди развой и когато тези два продукта се комбинират между тях, това води до по-бърза и ефикасна загуба на тегло.

Бадеми и кисело мляко

Киселото мляко усилва реабсорбцията на ликопен, което от своя страна понижава риска от развиване на рак. А бадемите са богати на витамини, тъй че съчетанието от тези артикули е доста полезно и за талията, и за здравето като цяло.

Кайенски пипер и пилешко

Пилешкото месо е на фундамент в доста хранителни и диетични режими. След потреблението му дълго усещаме ситост, което предпазва от преяждане. Кайенският пипер пък е мощен артикул за изгаряне на мазнини, който съдържа капсаицин - интензивно вещество, потискащо апетита. Освен това усилва способността на организма да преобразува храната в сила. Само би трябвало да понасяте лютивия му усет.

Картофи с черен пипер

Картофите са отличен източник на калий. Той намалява подуването на корема, само че е значимо да добавите и малко черен пипер към картофите. Тази подправка съдържа пиперинов алкалоид, който пречи на образуването на нови мастни кафези. Картофите форсират процеса на изгаряне на мастните кафези и намаляват холестерола.

Източник:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР