За да се облекчи автомобилният трафик, по открития днес реконструиран

...
За да се облекчи автомобилният трафик, по открития днес реконструиран
Коментари Харесай

Важно! Нова организация на движението по бул. Васил Априлов!

За да се облекчи автомобилният трафик, по открития през днешния ден реконструиран сектор на бул. "Васил Априлов " е въведена нова организация на придвижване. Това заяви шефът на Оперативна програма "Организация и надзор на превоза " Борислав Кръстев.
Синхронизирана е работата на всички светофари в правата от бул. "Пещерско шосе " до бул. "Шести септември ". Запазен е досегашният двуфазен режим на уредбата на кръстовището на бул. "Васил Априлов " с "Пещерско шосе " с локално гъвкаво ръководство от трафик-детектора. Променен обаче е режимът на светофарната уредба на кръстовището с бул. "Шести септември ". Там е въведена по този начин наречената цялостна турбина, т.е. придвижването се пуска единствено от едната посока, а останалите изчакват. /Такава организация беше осъществена предходната година на кръстовището сред булевардите "Княгиня Мария Луиза " и "Източен ". /
В подобаващ работен режим са координирани построените при реконструкцията на "Васил Априлов " нови светофарни уредби на кръстовищата с бул. "Свобода " и ул. "Данаил Николаев ". "Идеята е да изпълним "зелена вълна ", тъй че автомобилният поток да се предвижва без прекъсване сред "Пещерско шосе " и "Шести септември ", разяснява инж. Борислав Кръстев. Той предизвести водачите и пешеходците да бъдат изключително деликатни, до момента в който свикнат с новата организация на придвижване.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР