За да се обезпечи бързото и качествено отчитане на електромерите,

...
За да се обезпечи бързото и качествено отчитане на електромерите,
Коментари Харесай

Вдигат Цените На Тока! Вижте С Какво Друго Ни Изненадаха От Чез!

За да се обезпечи бързото и качествено отчитане на електромерите, компанията е заела в допълнение 328 чиновници. Всички отчетници ще работят с удължено работно време, както и в почивния ден на 1 юли - неделя.

Поради физическата неспособност всички електромери да бъдат регистрирани в един и същи ден, месечните сметки на клиентите ще бъдат преизчислени към датата на въвеждане на новите цени.

С цел гарантиране на оптималната уместност при таксуване на употребяваната електрическа енергия, клиентите имат опция сами да отчетат показанията на електромерите си през днешния ден - 30 юни. Самоотчитането е по избор и не анулира осъществяването на месечен доклад от страна на сдружението.

Клиентите, които желаят да се възползват от тази опция, би трябвало да създадат своя доклад през днешния ден и да подадат данните към компанията сред 1 и 5 юли на телефонната линия 0700 10 010 (меню 2), на имейл [email protected], през уеб-сайта www.cez.bg, меню " Самоотчет " или в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ. Те би трябвало да посочат данните от електромера по всички цени, потребителски номер, оторизационен код/абонатен номер, трите имена на титуляра и адреса на обекта, за който се заявяват показания. Подадените данни от самоотчета през този интервал се считат за регистрирано ползване към 30 юни, в това число.

Фактурите през месец юли ще съдържат информация за употребяваната електрическа енергия за два отчетни интервала - по остарели и по нови цени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР