За да разкриете посланието на хората, които присъстват в сънищата

...
За да разкриете посланието на хората, които присъстват в сънищата
Коментари Харесай

Хората, които сънувате, идват с послание! Вижте какво е то

За да разкриете посланието на хората, които участват в сънищата ви, първо би трябвало да се запитате какво значи съответният човек за вас. Най-вероятно в съня той символизира страстите, които се разсънват, когато мислите за него.

В общ смисъл хората в сънищата ви могат да се разпределят в няколко групи според от това дали са ви другари или семейство и по отношение на връзката си с тях може да разтълкувате съня си.

Приятели

 Приятели

Приятелите са знак на поддръжката и заниманията. Когато сънувате другар, обърнете внимание и на връзките си с този човек в действителността. Може би сънят ви подсказва по какъв начин да решите проблемите с близкия си човек, в случай че имате такива. Сънят може и да ви предизвиква да бъдете по-добър другар, подкрепяйки повече хората, които обичате.

Семейство

 Семейство

Семейството е знак на мощната прочувствена непосредственост, която сътворяваме с другите хора. Бащата най-често символизира престижа, отбраната и като глава на фамилията - управлението.

Майката е облик на грижите, комфорта в дома и творчеството. Братът в съня на жена, демонстрира потребността ѝ от мъж в живота, а в съня на мъж е знак на нещо неприятно.

Сестрата на дамите е потребността им да споделят, а за мъжете – потребност от жена в живота им. Бабата и дядото символизират, мъдростта, безусловната обич и традициите.

Бивш любим

 Гадже

Когато някогашният любим се появява в съня ви, значи, че към момента не сте го не запомнили. Този сън ви демонстрира по какъв начин да кажете довиждане на остарялата си обич и да продължите напред. Нужно е да обърнете внимание на диалога, който организирате с някогашния си другар.

Колеги

 Колеги

Работното място също може да се асоциира като семейство. След сходен сън още веднъж би трябвало да се запитате какви страсти разсънва съответният човек у вас. Често да сънуваш шефа си е знак, че имате авторитетна фигура в живота си, която изисква нещо. Може също да е поощряване за покачване на професионалните ви умения, с цел да не загубите работата си.

Непознати

 Непознати

Човек не сънува инцидентни непознати, а нормално те му припомнят за някой непосредствен. След като се разсъните, помислете за кого ви кара да мислите непознатият човек в съня ви.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР