За да разберете под коя щастлива звезда, според статистиката най-често

...
За да разберете под коя щастлива звезда, според статистиката най-често
Коментари Харесай

Под каква зодия се раждат милиардерите

За да разберете под коя щастлива звезда, съгласно статистиката най-често се раждат силите, специалистите проучиха листата на Форбс.

Експерти на английското издание на The UK Domain изследваха обновения лист на милиардерите от " Форбс " и стигнаха до извода, че хората, родени под зодиакалния знак Везни, са по-често срещани от други.

Анализаторите базират своите проучвания на рождените дни на 250 души. Така се оказа, че 27-те милиардери в листата били Везни.

Астролозите споделят, че това не е извънредно. Везните имат супер дарба да притеглят благосъстояние. Наред с това, те считат, че тази зодия има и огромен шанс. Много представители на зодията носят огромната възможност да получат крупно завещание от умряли родственици.

Теорията за „ най-богатите Везни “ обаче има и своите съперници. Някои астролози разкритикуваха изследването на The UK Domain за слагането на бизнес портала съвсем в самия завършек на листата му. Там те оповестили зодия Козирог за най-честата зодия, в която се раждат милиардерите.

Факт е, че тази зодия е най-трудолюбивата, амбициозна и фокусирана, върху кариерата. Хората родени в нея разполагат с имущество и пари по способен и уравновесен метод.

Този факт се удостоверява от това, че най-богатият човек в света е създателят на Amazon Джеф Безос, а той е Козирог.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР