За да разберете кога сънищата ви ще се сбъднат, трябва

...
За да разберете кога сънищата ви ще се сбъднат, трябва
Коментари Харесай

В кои дни се сбъдват сънищата

За да разберете по кое време сънищата ви ще се осъществен, би трябвало да се вгледате в нощния хоризонт. Това дали сънят ви ще се сбъдне и какво тъкмо значи, зависи от това какъв лунен ден се пада.

Сънищата при намаляваща луна демонстрират това, което ще напусне вашия живот, ще ви се коства към този момент излишно и безинтересно. Това значи, че в случай че сънувате даже нещо неприятно при намаляваща луна, ще се случи нещо хубаво, а нещо неприятно ще си отиде вечно от живота ви.

Сънищата, които сънувате по време на намаляваща луна, са пречистващи. Те се сбъдват, само че постоянно са положителни и спомагат за възстановяване на живота ви. Тези сънища предвещават смяна, която в началото може да ви се стори неприятна, само че в действителност е за ваше положително.

 В кои дни се сбъдват сънищата

Сънища при увеличаваща се луна се сбъдват, те значат, че нещо ново ще се случи във вашия живот. Те демонстрират какво би трябвало да измененията в живота си. Такива сънища се назовават напълващи. Сюжетите им са много разнородни – те могат да са елементарни житейски истории, а също по този начин и фантастични невероятни завършения.

Но колкото и странни да ви се виждат тези сънища, те скоро ще се осъществен. Сънищата при възходяща луна са оракулски, те се сбъдват постоянно.

По време на пълнолуние човек сънува ярки сънища, тъй като по това време е претъпкан от страсти. Това не са сънища, които се сбъдват, те единствено демонстрират демонстрация на непотребна емоционалност. Колкото и неприятен да е сънят ви, нямате мотиви за терзание, защото той няма да се сбъдне.

По време на новолуние сънуваме това, за което мислим най-често. Ако по време на пълнолуние сме претъпкани с страсти, то при новолуние сме претъпкани с мисли. По това време сънищата не се сбъдват, те единствено приготвят в душата почвата за идващите сънища.

На четиринадесетия и петнадесетия лунен ден сънищата постоянно се сбъдват, а на втория и четвъртия лунен ден нормално не се сбъдват в никакъв случай.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР