За да публикуват САЩ такъв списък (Магнитски), значи има неопровержими

...
За да публикуват САЩ такъв списък (Магнитски), значи има неопровержими
Коментари Харесай

Има неопровержими доказателства по Магнитски: Бг Посланикът в САЩ

" За да разгласяват Съединени американски щати подобен лист (Магнитски), значи има неопровержими доказателства за виновността на хората в него ”, съобщи пред БНР посланикът на България във Вашингтон Георги Панайотов. Напомняме, че преди месец Щатите и Англия глобиха петима българи за корупция, измежду които са някогашният началник на МФ в 2 кабинета на ГЕРБ Владислав Горанов и ексминистъра на енергетиката в държавните управления на Българска социалистическа партия Румен Овчаров, който е и обвиняем за злоупотреби у нас, с присъди по 2 инстанции.

" Тази поддръжка е доста значима за България, тъй като приятелите си споделят истината в очите. Така е най-добре - ребром, без шикалкавения. За да се реши един проблем, той би трябвало да бъде назван, дефиниран ”, разяснява в този момент Панайотов.

" Мисля, че и без Съединени американски щати България знае, че има проблем с корупцията. Трябва да се научим по какъв начин да го решим ", уточни той.

" Необходимо е да бъдем по-ефективни. Трябва да знаем по какъв начин да се борим по-добре. В листата попадаха имена на хора, които са били ангажирани в бранш Енергетика, явно в него има корупция, сериозна. За първи път аз не изисквам да съм осведомен с всички отчети на МФ на Съединени американски щати, не за България, а за света, само че за първи път за страната ни бяха упоменати съответни суми, които са откраднати от българския поданик - 5 млн., 50 млн. в офшорни сметки и т.н ", разгласи дипломатът.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР