За да привлечете и задържите един мъж до себе си

...
За да привлечете и задържите един мъж до себе си
Коментари Харесай

6 сексуални техники, с които жената да направи мъжа зависим

За да привлечете и задържите един мъж до себе си е нужно да знаете някои дребни женски хитрини или казано по-ясно техники за реализиране на полова взаимозависимост. Направите ли го подвластен, постоянно ще е ваш.
Сексуалната взаимозависимост е един от най-сигурните способи да спечелим някого за цялостен живот и той да остане край нас вечно. Но с цел да стигнем до нея, е нужно да знаем някои правила, тъй като неуспехът в тази сфера е в действителност доста мъчителен за самочувствието ни. Но по тази причина пък, съумеете ли, ще се греете цялостен живот на огъня на обичаните от вас същества.

Правилото на часовника
То е просто, само че доста значително. Старайте се да вършиме секс в избрани часове, като, несъмнено, се съобразите с опциите на колегата. Какво тъкмо имам поради? Ако той е доста полов, е желателно това да е всеки ден. Ако е по-малко полов, можем да прескочим седмица да вземем за пример. Заемете се с това като с бойна задача. Много скоро той ще свикне на този “режим” и ще чака следващата “доза”. Ако не му я дадете, може да стане раздразним и раздразним. В някои случаи даже ще е подготвен на какво ли не, с цел да я получи.

Техниката
Техниката ви би трябвало да е съвършена, само че и съобразена с условията на колегата ви. Нужна ви е информация какво тъкмо харесва той. Ако я нямате и ще ви е за пръв път, подведете го под “общия знаменател на мъжете” – жартиери, чорапи, високи токчета, грим и кожено палто или копринена рокля, съблазняване, буен секс. Има едно предписание: КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, ПРАВЕТЕ Гражданско отделение, СЯКАШ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ХАРЕСВА, ДОРИ ДА НЕ Е ТАКА! Мъжете не понасят фригидни дами, а в случай че вършиме секс като акробатка, може да си помислят, че просто желаете да ги употребявате. Трябва да изпитвате наслаждение, това е доста значимо. Повечето мъже се възбуждат точно от това. Да не приказваме, че това въздейства и на самочувствието им – те могат да накарат една хубава жена да изпита наслаждение! УСПЯВАТ тези дами, които умеят да накарат мъжа да се почувства ЕДИНСТВЕН! Не обичан, а ЕДИНСТВЕН!

„ Аз съм супер”
Нужно е освен да имате положително самочувствие, само че и да го демонстрирате. Разбира се, не непрестанно и безсрамно, тъй като е досадно и отблъскващо. Но не е неприятно да вземем за пример пътем да споменете пред избраника си, че не се страхувате от която и да е жена на света, тъй като просто нямате съпернички. Нужно е обаче да го вярвате, а не да го повтаряте като плакатна фраза. Ако възприятието ви е същинско, той ще го оцени. Знайте, че всеки мъж се усеща специфичен до жена, която има вяра в себе си. Така и той се усеща „ по-скъп” и по-значим! Вдигнете цената си, по този начин вдигате и тази, която той „ ще плати”, с цел да ви има. А и се предпазвате от другите дами, които не „ умеят тези неща”.

Разкарайте клюкарите!
Сигурно разбирате смисъла на горното изречение, изключително в случай че чуете от половинката си, че на следващия ден е ангажиран със Стийв, а вдругиден е на карти с Боби и по тази причина не може да ви обърне внимание. Навярно сте гневна. И имате право! Разкарайте скапаните му приятелчета! Ама в действителност. Нямате потребност от тестостерон допълнително! А и те не са „ света вода”. С наслаждение си ви показват гола всякога, когато вечерят у вас! Така ще прекратите жалките им диалози за други дами или за модели от „ Плейбой”, които в миналото сякаш са познавали. Това единствено може да разконцентрира избраника ви!

Изненада
Не подценявайте правилото на изненадата! Той е извънредно значим за половото другарство. Изненадата е умеенето да бъдеш автентичен, да измисляш нови и вълнуващи обстановки, да развихриш фантазията си и в последна сметка да не си скучен и досаден за колегата, а таман противоположното. Експериментирайте както с характера, по този начин и с външния си тип, без, несъмнено, да навлизате в крайности, които не ви отиват. Мъжете изключително ценят разнообразието и играта на интелекта, даже и по-простичките. Това е метод да покажете предимство, с цел да задържите вниманието и след това да му „ прехвърлите топката”. Мъжете ценят дамата, която е задоволително мощна, с цел да се грижи сама за себе си, само че просто се оставя в ръцете им. Дори не е нужно да се показвате слаба. Достатъчно е да се държите със състрадание. Та те са истински хлапаци!!!

Действайте!
Ако желаете нещо – действайте! Не оставяйте нещата и събитията да ви изпреварят. Разбира се, бъдете внимателна, с цел да не стъпите изкривено, само че не оставайте на едно място. Помнете – времето тече!!! За да бъдете самостоятелна, са ви нужни средства. Помнете какво споделя Амбър („ Вечната Амбър”), когато приказва с мъжа, който я желае: „ Както знаете – споделя тя, – парите защищават от неприятна компания”. Не незабавно, само че последователно закупете нещо единствено свое, което ще остане такова и след възможна разлъка. Мислете, че няма да сте постоянно на двайсет и пет години. Ако покажете откровеност и усеща към мъжа до вас, той няма да има нищо срещу от обстоятелството, че мислите за независимостта си!

Из книгата „ Смени леглото”
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР