За да привлече нужните кандидати, Accenture предоставя и възможности за

...
За да привлече нужните кандидати, Accenture предоставя и възможности за
Коментари Харесай

"Аксенчър България" разширява двойно екипа си до 300 души

За да притегли нужните претенденти, Accenture дава и благоприятни условия за личностно и кариерно развиване, както и с разнообразни обществени придобивки

[Accenture България] Още по тематиката
Блокчейн платформа сплотява BMW, Ford, General Motors и Renault

В Mobility Open Blockchain Initiative вземат участие още ИТ компании и производители на авточасти
2 май 2018
Потребителят millennial
от Дневник,29 апр 2018
Потребителят Millennial

Поколението сред 1980 и 2000 година е напът да промени живота във всички негови аспекти – обществен, стопански и политически
27 апр 2018
Блокчейн технологията трансформира корабната промишленост

Модернизацията би понижила разноските на фирмите и би облекчила процесите при доставка
24 апр 2018
Димитрис Косифас, Гугъл: За да се отличите в интернет, ви трябват дизайн, скорост и лекост на използването

Рекламният началник за туризъм, покупко-продажби и технологии в Гугъл ще бъде преподавател на DigitalK 2018
5 апр 2018 Технологичната компания " Аксенчър България " ще наеме сред 150 и 200 нови IT чиновници в екипите си в София и Пловдив през идващите 12 месеца, оповестиха от мениджърския екип на сдружението на конференция. В момента личният състав е малко над 130, което значи, че управлението се готви за двойно нарастване на личния състав си до 1 година. Като причина за това разширение Кирякос Сабатакакис, районен шеф за България и Гърция, уточни превръщането на страната в софтуерен център в Югоизточна Европа и потребността от поддържане на конкурентно равнище по отношение на останалите представители на бранша тук, както и по отношение на останалите офиси на компанията.

Accenture навлезе в България преди 3 години, откакто закупи на световно равнище английската Javelin Group и надлежно и българския й бизнес. Гигантът се занимава с предложение на цялостни бизнес решения, които включват тактика, консултиране, правене на цифрова и софтуерна основа и други В международен проект компанията има офиси в над 120 страни, близо половин милион чиновници, повече от 4000 клиенти в 40 промишлености, а централата й е в Дъблин, Ирландия.

Нужда от фрагменти

От компанията оповестиха, че сега се нуждаят най-много от висококвалифицирани IT фрагменти, които да се причислят към българския екип. Търсенето е с фокус главно върху два профила чиновници - хора с богат опит, които да дадат резистентност и непоклатимост в офисите в София и Пловдив, както и млади експерти със солидна академична подготовка, които да допринесат със своята сила и друг взор към работния развой. Изискванията към претендентите са да имат умения в региона на Java, SAP Hybris, Salesforce и Adobe. Те би трябвало да имат опит и ползи и към софтуерни принадлежности като Agile, ContinuousIntegration и DevOps. Препоръчително е също да имат експертиза или наблюдения в съответен промишлен бранш. По отношение на персоналните качества и меките умения най-търсените са пристрастеност към технологиите, предпочитание за учене, креативност и иновативност, умения за екипна работа и осведоменост с най-новото в света на технологиите и бизнеса.

Какво предлага " Аксенчър България "

От своя страна от " Аксенчър България " се надяват да привлекат новите претенденти с разнородни благоприятни условия за личностно и кариерно развиване, както и с разнообразни обществени придобивки. Компанията залага главно на вътрешнофирмени образования, като да вземем за пример онлайн платформа с курсове за чиновници, както и стратегии за млади дами и безработни, които ги образоват в програмиране. Допълнително всеки начинаещ е под менторството на консултант за кариерно развиване, който му оказва помощ да си сформира самостоятелен проект за израстване в компанията освен отвесно, само че и хоризонтално - като познания и умения.

В работодателския пакет на Accenture са включени и опция за работа от у дома, понижаване на работното време при предпочитание на служителя, пътувания и участия в планове с офиси в други страни, спомагателна финансова поддръжка при подписване на брак или раждане, даване на служебни коли при потребност и даже късмет за придобиване на акции от компанията. " Аксенчър България " работи и с Българската организация за вложения, с цел да може да получи документ за вложител клас А, и надлежно да получава държавно финансиране за вдишване на обществените осигуровки и образованията на чиновниците, оповестиха още от компанията. Приходите на " Аксенчър България " за последната регистрирана до момента година - 2016 година, доближиха 11 млн. лева при облага от 630 000 лева.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР