За да постигнем съвършения маникюр, е важно да вземем предвид

...
За да постигнем съвършения маникюр, е важно да вземем предвид
Коментари Харесай

Как да изберем най-подходящата форма на маникюра

За да реализираме съвършения маникюр, е значимо да вземем поради формата и вида на ноктите си. Класическата кръгла форма е най-подходяща за къси нокти, които елементарно се чупят. Тя е изключително трайна, поддържа се елементарно и резервира оптимално ноктите ви. Ако нямате време да посещавате професионален салон, кръглата форма е идеалният избор за вас. Друго нейно предимство е, че основава оптическа заблуда за по-дълги пръсти, също така кръглите нокти са подобаващи за всеки цвят лак.

Квадратната форма е изключително съвременна, само че усилва заплахата от строшаване на нокътя. Подходяща е както за къси, по този начин и за по-дълги нокти. Квадратно завършеният маникюр стои прелестно на дамите с тънки ръце и дълги пръсти. За да е цялостен резултатът, съчетайте го с ослепителен на цвят или блестящ лак.

Най-естествената форма на ноктите е бадемовидната. Този мекушав контур се реализира, като изпилите леко ноктите си в профил, до момента в който получите объл връх. Макар че бадемовидната форма не разрешава ноктите ви да израстват дълги, тя издължава необятните пръсти и основава усещане за по-тънки ръце. Съчетава се главно с неутрални тонове лак, както и забавни украшения.

Т. нар. стилето (силно подострен маникюр) е провокативен тренд, който изисква здрави нокти. Тази форма се нуждае от поддръжка и нормално не може да се реализира в домашни условия. Стои прелестно както с неутрални нюанси, по този начин и с тъмни, наситени тонове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР