За да помогне на бежанците на територията на България, Банка

...
За да помогне на бежанците на територията на България, Банка
Коментари Харесай

Редица инициативи в подкрепа на засегнатите от войната в Украйна

За да помогне на бежанците на територията на България, Банка ДСК вкарва облекчена процедура за разкриване на разплащателна сметка.

Всеки украински жител, заставен да напусне страната си, може да открие сметка с дебитна карта и електронно/мобилно банкиране, като посети офис на банката и даде документ за идентичност, декларация от притежател на парцела, в който е краткотрайно настанен, както и декларация от лицето, предоставило настаняване в България.

От Банка ДСК предлагат искащите да открият сметка да се насочат към по-големите офиси на банката в страната, които се намират на.

Банка ДСК започва и взаимна дарителска акция с Фондация BCause. Набраните средства ще бъдат разпределени от фондацията в съгласуваност с български и украински благотворителни организации, които работят на терен в двете страни.
Всеки, който желае да помогне, може да подари определена от него сума по:Сметка: BG27STSA93000028830235Бенефициент: Фондация Бикоуз в интерес на благотворителносттаОснование: В помощ на Украйна
В знак на взаимност към своите сътрудници от Банка ОТП Украйна екипът на Банка ДСК провежда вътрешна самодейност за събиране на средства, които ще бъдат удвоени от страна на банката в края на дарителската акция.

До този миг набраните средства възлизат на повече от 56 000 лева, като сумата ще послужи за обезпечаване на заслон, превоз и артикули от първа нужда за част от чиновниците на ОТП Украйна и техните близки, които се постанова да изоставен домовете и страната си.
 а
„ Всички ние сме не просто чиновници, а хора, съпричастни с компликациите, пред които се изправят нашите сътрудници и другари, и сме подготвени да протегнем ръка и да помогнем. Ето за какво предизвикваме „ Програма за доброволци “ измежду чиновниците ни, с цел да ги насърчим да оказват помощ на засегнатите от войната в Украйна “, споделят от банката.

Повече за благотворителните начинания на Банка ДСК в поддръжка на Украйна и за това, по какъв начин можете да се ангажирате с идеята открийте.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР