За да покаже на света, че не е умрял или

...
За да покаже на света, че не е умрял или
Коментари Харесай

Лукашенко се появи и призна, че 4 руски самолета и хеликоптера са свалени

За да покаже на света, че не е починал или доста болен, Александър Лукашенко се появи в база на военновъздушните сили на Беларус.

Външният му тип обаче накара анализаторите да продължат да спекулират.

Във видео, оповестено от военната база, Лукашенко приказва за за съветските самолети и хеликоптери, свалени предишния уикенд. Така той удостоверява, че това не е авансово снимано видео, което да бъде оповестено за илюзия, до момента в който той осезаемо отсъства от общественото пространство, съобщи Днес.бг.

Но не е мъчно да се забележи, че Лукашенко носи тежък грим, надалеч не наподобява здрав, а гласът му е пресипнал.

Александър Лукашенко се почувства зле на 9 май, до момента в който беше в Москва за Деня на успеха. Той бе съпроводен от кола за спешна помощ до летището и се върна прибързано в Беларус, като пропусна тържествения обяд на Путин. Няколко дни по-късно се появи и друга информация - че беларуският водач е признат в болница.

Лукашенко удостовери, без да желае, в понеделник, че четири военни летателни апарата са били свалени над Русия предходната седмица, покрай границата с Украйна и Беларус, като съобщи, че Минск към този момент е реагирал на това, като е сложил въоръжените си сили в положение за повишена паника, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Инцидентът със самолетите стана в миг, в който Украйна се готви за контраатака против съветските сили. 

Авторитетното съветско издание " Комерсант " заяви в събота, че съветски машини -  в това число бомбардировач Су-34, изтребител Су-35 и два хеликоптера Ми-8 - са били свалени при засада покрай Клинци в съветската Брянска област. Машините е трябвало да извършат офанзива по цели в Черниговска област в Украйна. Руската организация ТАСС заяви в събота, че съветски боен аероплан Су-34 се е разрушил, само че без да прецизира аргументите. Като се базира на службите за реагиране при изключителни обстановки, организацията също по този начин заяви, че пожар в мотора е довел и до разбиването на хеликоптер. 

In an attempt to show he is totally not dead, Belarus` Alexander Lukashenko makes his first public appearance in nearly a week.

He is talking about Russian planes and helicopters shot down last weekend, seemingly confirming this is not stock video to be released in his absence
— max seddon (@maxseddon)
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР