За да подлудите любимия си мъж и да укрепите връзката

...
За да подлудите любимия си мъж и да укрепите връзката
Коментари Харесай

„Ти си супер“: Фрази, които ще подлудят любимия ви мъж

За да подлудите обичания си мъж и да укрепите връзката си, би трябвало да хвалите половинката си допустимо най-често, поучава психологът Юлия Синютина. В разговор тя предложи по-често да казвате фразата „ Ти си супер “ . Според нея това ще има " вълшебен резултат " върху мъжа.

" Тази фраза би трябвало да се споделя малко по-рядко, най-малко един път дневно. То, несъмнено, не замества „ Обичам те! ”, само че има магическо влияние върху колегата ” , изясни психологът.

Препоръчително е да признавате любовта си на приятеля или колегата си допустимо най-често. Думите могат да бъдат изречени като утвърждение на дейностите или като признателност. Освен това си коства да добавите фразата „ Нямах визия, че можеш да направиш това “ към речника си.

Психологът посъветва да я използвате, когато обичан човек извършва някаква мъжка задача или ви оказва помощ с нещо. Също по този начин е значимо да се интересувате от делата на колегата си, да се научите да признавате, че е прав, да изразявате възприятие на горделивост от него и да му благодарите.

Независимо от продължителността на връзката, думата " Благодаря "  трябва да се споделя допустимо най-често, даже и в тези обстановки, в които ви се коства, че сътрудникът ви самичък ще се досети какъв брой сте му признателни, заключи психологът.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР