За да поддържате приятен климат в екипа, не е нужно

...
За да поддържате приятен климат в екипа, не е нужно
Коментари Харесай

10 неща, заради които колегите НЕ ви търпят

За да поддържате прелестен климат в екипа, не е нужно да сте тънък психолог. Понякога е задоволително да бъдеш просветен.
1. Не придавате значение на личната си миризма
Не е толкоз значимо каква е повода - неприятна хигиена или противоположното - корист с ароматни артикули. Но в случай че в офиса се появи изключително " благоуханен " човек, всички страдат. И главният проблем е, че мощната миризма остава даже когато носителят ѝ напусне пространствата. Сутрешният душ може да помогне за минимизиране на казуса. И не забравяйте да перете облеклата си по-често, даже и да не влизат в директен контакт с тялото.
2. Яденето на миризлива храна на работното място
Вероятно сте осведомени с истории за това по какъв начин някой затопля риба или дюнер в офисната кухня, а по-късно целият екип не харесва " гурмето ". Проблемът е, че ароматът на извънредно миризливи артикули може да бъде пренесен с вас върху палта и якета. Като цяло би било хубаво да обсъдите отношението към храната с сътрудници в офиса.
3. Мръсно общо пространство
Хвърлянето на немити съдове в мивката, загряването на храната в микровълновата, до момента в който тя не избухне и изпръска всичко в близост, е неприятно. Оставянето на нечистотия в тоалетната е доста неприятно.
4. Докосване на сътрудници
Прегръдка, побутване с пръст, потупване по главата - всяко физическо взаимоотношение е прекомерно интимно, с цел да се разреши това с сътрудниците.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР