За да отпразнуваме старта на услугата, Huawei и Таксистарс стартират

...
За да отпразнуваме старта на услугата, Huawei и Таксистарс стартират
Коментари Харесай

Taxistars пуска оригинално приложение за AppGallery на Huawei

За да отпразнуваме старта на услугата, Huawei и Таксистарс започват двуседмична игра

Таксистарс приготви специфична версия за мобилните устройства с платформата на Huawei - AppGallery. Така потребителите на Huawei ще могат да станат ползватели на най-голямата диспечерска платформа за градски пътувания с такси в България.

За да отпразнуваме старта на услугата, Huawei и Таксистарс започват двуседмична игра. Всеки консуматор, който смъкна приложението от AppGallery, вкара промокода HuaweiLOVE, пътува един път и записва града като коментар във Фейсбук страницата на Taxistars ще взе участие в игра с безвъзмездни пътувания от Таксистарс и страхотния телефон P40 Pro от Huawei.

Онлайн поръчката на такси е освен лесна и комфортна, само че ви подсигурява повече сигурност и безконтактно е-плащане. Приложението разрешава поръчка с няколко бутона от екрана на телефона ви, с следене в действително време и цялостна информация за водача и колата. Накрая на пътуването вие избирате по какъв начин да платите - в брой или електронно. За всеки новорегистриран консуматор с банкова карта, Таксистарс е подготвил и специфичен бонус след първото пътешестване с е-плащане. Пет лв. ще бъдат заредени по сметката ви.

За да участвате в играта, посетете Фейсбук страницата на Taxistars:
Така българските консуматори могат да се възползват освен от удобството на цифровите таксита, само че и от надеждна отбрана с цялостната проследимост, които те подсигуряват. Таксистарс ви предлага опция единствено с един онлайн сигнал през приложението, да получите
бонус за обезщетение обвързвано с качеството на услугата, като по този начин подобрявате услугата и за всички останали клиенти. Таксистарс дава 7-кратна гаранция - учтиво отношение, чисти коли, безконтактно е-плащане, без тютюнев пушек, постоянно в точния момент, на правилния адрес и на точната цена!

Услугата на Таксистарс е налична в 22 български града с над 100 такси превозвачи и повече от 4 000 такси коли. Освен посредством приложението, клиентите на такси услуги могат да създадат поръчка на такси през диспечер от обединен народен номер 0877 144 144!

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в международен мащаб, като предлага огромно многообразие от световни и местни приложения в 18 категории, в това число навигация и превоз, вести, обществени медии и други Магазинът за приложения AppGallery е наличен допълнително от 170 страни и райони, с 530 милиона дейни консуматори месечно в международен мащаб.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР