За да отбележи 500 дни до момента, в който огънят

...
За да отбележи 500 дни до момента, в който огънят
Коментари Харесай

Евроспорт показа логото си за Олимпийските игри в Токио през 2020

За да означи 500 дни досега, в който огънят ще бъде разпален на Олимпийския стадион в Токио, през днешния ден Евроспорт сподели логото, което ще краси платформите на медията по време на Игрите в японската столица.
 Париж лобира брейк танците да станат олимпийски спорт
В устрема си да сътвори неповторимо и ексцентрично лого, което в същото време да покаже хубостта на японската просвета, екипът на Евроспорт почерпи ентусиазъм от манга – световноизвестният японски комиксов жанр, подобаващ както за деца, по този начин и за възрастни.

Олимпийското лого на Евроспорт сплотява обичайното лого на медията, логото на Олимпийските игри и надпис " Токио 2020 ", изискан в манга жанр, като по този метод се прокарва мост сред източната и западната просвета.

Джей Би Перет, президент и изпълнителен шеф на Discovery International показа: " Нашето олимпийско пътешестване стартира в Пьонгчанг през 2018 година За нас беше голяма чест да излъчваме най-големия състезателен конгрес на планетата и да създадем съпричастни към него почитателите на спорта в цяла Европа. Използвахме голям брой новаторски технологии, както и най-различни видове наличие за поддържането на зрителския интерес на всичките ни платформи с цел да създадем тези Игри най-дигиталните досега, като по този метод достигнахме рекорден рейтинг за отразяване на Олимпийски игри. За Токио сме си сложили още по-високи цели. Много сме отдадени на концепцията да изпълним отразяване в невъобразим до момента мащаб. Ще бъдем по-големи и по-смели, ще притеглим вниманието на повече фенове и ще покажем всяка минута, всяка дисциплинираност и всеки състезател на Игрите. Евроспорт отразява 70% от дисциплините по време на летните Олимпийски игри, тъй че разполагаме с опитни и способени специалисти, които знаят по какъв начин да пленят интереса на феновете посредством неповторимия метод, по който им показват спортните конгреси от подобен сан. Дигиталното студио " Eurosport Cube ", което направи своя дебют в Пьонгчанг, се трансформира в голям шлагер и в Токио то ще се завърне, като още веднъж ще използваме най-модерните технологии, с цел да предоставим на феновете наличие от най-висока класа ".

Джордж Айвазоглу, вицепрезидент на маркетинговия отдел на Евроспорт, добави: " За Олпимпийските игри в Токио през 2020 година искахме да създадем лого, което да бъде неповторим и различим знак, съчетаващ в себе си логото на Евроспорт и детайли от неподражаемата японска просвета. Чрез този дизайнерски метод успяхме да създадем образна еднаквост, за която сме уверени, че ще отрази динамичността и вълнението на игрите и също по този начин ще притегли вниманието на по-младите спортни почитатели на Стария континент ".

Летните Олимпийски игри в Токио ще се проведат от 24 юли до 9 август 2020 година, като това ще бъде второто домакинство на японската столица на грандиозния състезателен конгрес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР