За да отбележи 25-ата годишнина на Nokia 3210, HMD Global,

...
За да отбележи 25-ата годишнина на Nokia 3210, HMD Global,
Коментари Харесай

HMD намекна за завръщането на една емблематична Nokia

За да означи 25-ата годишнина на Nokia 3210, HMD Global, която създава и продава устройства с марката Nokia разгласява пикселизирано изображение с надпис: „ Това е моят рожден ден “. То е много сходно на това, показано на MWC 2024. Тогава HMD съобщи, че ще пусне още веднъж на пазара „ емблематичен “ телефон Nokia през май. Nokia, която в миналото беше измежду водещите играчи на пазара към момента има почитатели, които с неспокойствие чакат новите ѝ телефони.

Освен това е основана специфична уебстраница, на която е показано мощно размазано изображение на идното устройство.

Представен на 18 март 1999 година, Nokia 3210 беше един от първите телефони с вградена антена и се оферираше на налична за времето си цена. Батерията устояваше няколко дни в режим на подготвеност, а една от трите вградени игри – Snake, стана в действителност емблематична. Устройството имаше и сменяеми панели, можеше да изпраща „ графични “ SMS-и и имаше опция да „ основава “ мелодии благодарение на Nоkia Composer.

През януари HMD съобщи, че към този момент няма да създава смарт телефони с марката Nоkia и ще се концентрира върху устройства със лична марка. Функционалните мобилни телефони – т.е. тези с копчета обаче не се броят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР