За да определи нивото на всеки един от футболистите на

...
За да определи нивото на всеки един от футболистите на
Коментари Харесай

Футболистите на Нефтохимик преминаха физически тестове

За да дефинира равнището на всеки един от футболистите на участника в Югоизточната Трета лига - Нефтохимик, треньорският екип приложи по-рано през днешния ден тест за обща устойчивост. Тестирането оказва помощ на експертите да класифицират играчите на групи и да работят за възстановяване на персоналния резултат на всеки от тях.

След като целият тим сподели положителни резултати, подготвителният интервал може да премине в идната си фаза, а точно разбъркан режим на работа - мощни натоварвания с по-висок интензитет. Любопитен факт е, че най-хубави индикатори на теста даде халфът Живко Илиев, който се възвръща от контузия на стъпалото съвсем през целия минал сезон. Той сподели отлични резултати, подобрявайки даже персоналния си връх.

Причината е, че макар травмата и насилствената отмора от тренировките с тима, той не е спирал да работи независимо, с цел да поддържа добра физическа форма. Освен върху първия тим, методът на тестиране бе прибавен и върху всички младежки тимове от школата, които също демонстрираха чудесно равнище на устойчивост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР