За да общуваме с Русия, трябва да изхождаме от една

...
За да общуваме с Русия, трябва да изхождаме от една
Коментари Харесай

Паси: Защо на някой не му хрумне да убие Нинова, за да накисне Борисов?

За да поддържаме връзка с Русия, би трябвало да изхождаме от една максима: „ Да нападаш Русия е полуда, да не се защитаваш от нея е още по-голяма полуда ”, съобщи в студиото на „ Здравей, България ” по Нова телевизия някогашният външен министър Соломон Паси. Той предложи на Запада да се въоръжи.

„ Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, изключително в района на Черно море. С Русия би трябвало да се приказва извънредно вежливо, само че въоръжен до зъби ”, сподели някогашният министър и добави, че би трябвало да има база на НАТО на Черноморието.
„ Вижте какъв беше лозунгът на изборите в Русия: „ Силен президент за мощна страна! ”. Какво прави Владимир Путин през всички тези години, в които е на власт – той показва бойни изкуства, лов и рибовол, че е авиатор, че е подводничар, той е като един Чък Норис на политическата сцена. Путин избира за изборите датата 18-и март, което е годишнината от анексирането на Крим към Руската Федерация. В Европа са мощни на думи, до момента в който в Русия - на каузи ”, добави Паси.

Той разяснява убийството на Скрипал. 
„ Страната е една – на силата, която е наредила това ликвидиране и по какъв начин някой бил импровизирал това ликвидиране, с цел да накисне Кремъл. Помислете, за какво никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, с цел да накисне Доналд Тръмп? Защо някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, с цел да накисне Бойко Борисов? ”, попита някогашният министър.

Относно семейството на България на срещата сред Реджеп Ердоган и Европейския съюз, той разяснява: „ Ако Русия имаше същото положително предпочитание за договаряния с Европейски Съюз, можеше да се обърне към нас, в частност към президента Румен Радев и да каже, че желае ние да бъдем медиатор. Всеки, който посредничи от Европейски Съюз с Турция, ще е одобрил глобите. Нито една страна от Европейски Съюз не е наложила несъгласие на глобите, в това число и България ”, сподели още Паси.
Според него глобите не са способ за преговаряне с Русия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР