За да нормализирате нивата на холестерола, можете да ядете сусамово

...
За да нормализирате нивата на холестерола, можете да ядете сусамово
Коментари Харесай

Жена хапваше по малко сусам всеки ден, няма да повярвате как ѝ повлия

За да възстановявате равнищата на холестерола, можете да ядете сусамово семе, само че не би трябвало да го употребявате всекидневно, поучава съветската диетоложка Анна Дробишева, представена от РИА Новости.

Според нея сусамовите семена са потребни за намаление равнищата на холестерола, както и за нормализиране на метаболизма на мазнините в организма. Те съдържат желязо, цинк, мед, магнезий, фосфор и фибри. Продуктът съдържа седем пъти повече калций от млякото.
С този на ниска цена артикул можете да пречистите дробовете и да повишите имунитета
Козето мляко е класифицирано като една от най-здравословните храни в света заради многочислените си лечебни свойства. Години наред, осве...

„ Сусамът не може да се яде всеки ден, защото семената му съдържат субстанции, които покачват съсирването на кръвта “, предизвести тя. Според нея задоволително е да добавяте по една супена лъжица семена към храната няколко пъти седмично. Това ще обогати тялото с антиоксиданти и фитоестрогени.

По-рано английската лекарка Дебора Лий прикани за ограничение на тлъстите меса, саламите, сладкиши, кашкавала и десертите, защото те покачват равнищата на холестерола. Тя разкри и три убийци на това вещество в тялото. Сред тях лекарката уточни ненаситените мазнини, млечните артикули и фибрите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР