За да не плаща паркинг, мъж се представя за главен

...
За да не плаща паркинг, мъж се представя за главен
Коментари Харесай

Тарикат използва фалшив пропуск на НСО, за да не плаща паркинг

За да не заплаща паркинг, мъж се показва за основен комисар от НСО и употребява документ с погрешно наличие, който му дава опция да паркира на всички места по работа. Той обаче не остава неусетен, а по случая към този момент тече инспекция.

На длъжностен паркинг в частна болница Димитър Георгиев става очевидец на необикновена обстановка. На 4 октомври татко отива с детето си в частна болница, само че вместо да заплати 3 лв. за паркинг, той стопира на служебно паркомясто за таксита.

" Видях колата да стопира сред такситата най-безцеремонно ", споделя Георгиев. " Шофьорът беше помолен от инспектора на компанията да реалокира колата. На паркинга имаше свободни места, само че той най-безцеремонно сподели, че колата е на Национална работа за защита и може да стопира където си изиска. Останахме в неразбиране ", споделя още Димитър Георгиев.

На предното стъкло на автомобила имало и подложен пропуск на Националната работа за защита за паркиране по месторабота.

" Видяхме, че е публикуван 2011 година от някой си основен комисар, не написа име, или освен това за това кой е този човек. Нищо повече. В частен паркинг не бих желал нито работа нито който и да било да размахва карти, бухалки или каквото и да е в тази страна, като има някакъв ред по-добре да се съблюдава от всички и да не се възползват от служебно състояние, с цел да минат даром ", разяснява Георгиев.

Той прави фотоси на автомобила и ги изпраща до НСО. От Националната работа за защита ни изпратиха документално пояснение. От него излиза наяве, че автомобилът на фотосите не е техен, а пропускът е подправен. Длъжност " основен комисар " в НСО не съществува.

Използването на документ с погрешно наличие е закононарушение. От Министерство на вътрешните работи обявиха за NOVA, че вършат инспекция по случая и работят за определяне на причинителя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР