За да не намалява драстично луксозния си начин на живот,

...
За да не намалява драстично луксозния си начин на живот,
Коментари Харесай

Емилия сломена, че се е омъжила за неудачник, Жорж Баруш вече не е милионер

За да не понижава фрапантно първокласния си метод на живот, Жорж е почнал ликвидация на колите си

Жорж Башур е напът да се трансформира в цялостен несретник, макар че постоянно е имал голямо самочувствие. То обаче може бързо да се изпари дружно с парите му.

Банка ДСК, която е измежду банките, които обслужват финансите на Башур, към този момент не може да бъде употребена от него. Сметката му там е запорирана заради голям брой отговорности. Това е главната банкова сметка на предприемача и по тази причина ударът е огромен.

За да не понижава фрапантно първокласния си метод на живот, Жорж е почнал ликвидация на колите си. Вече е продал множеството от тях и е оставил единствено 3.

Освен че към този момент не е милионер, Башур към този момент е по-зле финансово от жена си. Емилия прибира по 7000 лева на присъединяване. През февруари е имала 15 участия, което значи, че за месеца е спечелила 105 000 лева При това става въпрос за чиста облага, защото предходната година певицата напусна „ Пайнер ” и към този момент не дели нищо с никого.

Жорж Башур по принцип се занимава със строителство и отдаване чартърен на недвижими парцели. Пандемията обаче удари бизнеса му доста крепко и още не може да се съвземе, тъй като приходите на хората понижават в ситуацията на инфлация и към този момент малко са тези, които могат да си разрешат изкуствено повишените цени на жилищата у нас.

Затова Емилия се върна на сцената единствено 2 месеца след раждането на третото си дете и печели доста добре, до момента в който мъжът й е подложен в унизителната обстановка да чака на нейните пари.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР