За да може жената да спечели сърцето на някой мъж

...
За да може жената да спечели сърцето на някой мъж
Коментари Харесай

5 изпитани трикове как жената може да спечели сърцето на мъжа

За да може дамата да завоюва сърцето на някой мъж не е задоволително единствено да е добра стопанка. Идеята е да накара мъжа да я забележи и да я пожелае. Добре е да разкрие всичките си женски качества, които харесват на един мъж и за го накара да не стопира да мисли за нея. Жената е добре да му покаже своята женственост и натурален сексапил, да подчертае своето духовитост, с която да го накара да хлътне крепко в нея.

Мъжете полудяват по дамите, когато усетят, че те са поредни в думите и държанието си. Когато дамата притегли мъжа с тези похвати, той може да изиска да прекара целия си живот с нея. А в случай че тя мечтае за същото, не би трябвало да се отхвърля непрекъснато да му потвърждава какъв брой добре се усеща с него.

Ето 5 трикчета, с които дамата може да завоюва сърцето на мъжа
 5 женски зодиакални знака, които се отличават с хубост, съблазън и магнетизъм 5 женски зодиакални знака, които се отличават с хубост, съблазън и магнетизъм
Женската хубост може да зависи от зодията. Има 5 женски зодии, които излъчват пленителна хубост, сексапил, съблазън и магнетично привличан...

1. Да му демонстрира какъв брой доста го желае

Ако мъжът при започване на връзката стартира да се колебае, той има възможност да се отдръпне. Това го прави по-скоро от боязън от обвързване. Затова, в случай че сте жена и държите този мъж да бъде ваш, пробвайте се да го накарате да се отпусне, покажете, че се интересувате от него и от това, което прави, дайте му опора и поддръжка, на която да разчита. Всичко това ще го върне във връзката и ще го накара да е до вас за дълго време. А вие бъдете доста щастлива жена.

2. Да почита решенията му

За да може мъжът да се усеща добре в компанията на дамата до себе си, тя би трябвало да почита неговите стремежи, решения и привички. От това ще повдигне самочувствието му, а това е значимо за него, тъй като мъжкото му его се усеща оценено. Затова е добре тя да откри време да му подчертае някое негово позитивно качество и да му го каже по подобаващ метод. След това той ще я следва правилно и ще желае да бъдат дружно.

3. Да откри местенце, където да се усеща безвредно
 Какви мъже те притеглят съгласно зодията ти? Какви мъже те притеглят съгласно зодията ти?
Какво, смятате че нямате собствен вид, когато става въпрос за мъжете? Звездите обаче не мислят по този начин!  Вероятно няма нищо общо привидно...

За да може сърцето на мъжа да принадлежи на дамата, тя е добре да му сътвори възприятие на сигурност и сигурност. Убежището, в което той ще усеща обич, топлота и нежни усеща. Където ще се усеща на седмото небе. Ако успее тя успее да му откри такова място, той ще даде всичко, с цел да бъдат дружно дълго време.

4. Да го провокира

Когато дамата е смела и решителна, тя е способна да насочва провокации, които се харесват на мъжката половина. По този метод се ускорява ползата на мъжа към нея. Мъжете обичат да бъдат преследвани, по тази причина в случай че дамата е по-напориста, те няма да имат нищо срещу да бъдат " хванати " от нея.

5. Да му демонстрира женската си сила

Жената би трябвало да излъчва мощна женска сила, с която да превземе сърцето на мъжа. Не е добре, когато дамата излъчва мъжка сила, тъй като може да уплаши мъжът. Мъжете избират нежни и фини дами, които имат женственост и деликатност. Той бяга от грубите и нахални дами, тъй като им работят потискащо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР