За да изрази своята благодарност към клиентите за техния избор

...
За да изрази своята благодарност към клиентите за техния избор
Коментари Харесай

Стартира Сезонът на подаръците в сервиза на HUAWEI

За да изрази своята признателност към клиентите за техния избор на артикули HUAWEI и тяхната поддръжка, компанията започва Сезонът на подаръците в сервиза на HUAWEI, който е в действие в интервала 16-ти декември 2020 година – 31 януари 2021 година
 
 Huawei Watch GT2 Pro – персонален треньор за всеки, на всички места, когато и да е Huawei Watch GT2 Pro – персонален треньор за всеки, на всички места, когато и да е
“Ей, Стеф, взел си нещо класическо… “, някой ми подмятна оня ден във фитнес залата, поглеждайки часовника на ръката...
Възстановете устройството си
Клиентите на HUAWEI могат да подменят разваления си екран, заден похлупак и/или главен модул с до 50% отстъпка*. Всички елементи, които се употребяват при оторизираните поправки, са истински и идват с 90 дни гаранция от производителя, считано от датата, на която е осъществена промяната.
Добавяйки 5 лв. към цената на ремонта при замяна на екран или главен модул, получавате опция да вземете нов заден панел. Списъкът на всичките аварийни елементи с отстъпка и цените можете да ревизирате на формалната страница на.
 
Нова визия за обичаните Ви устройства
 Да следиш наситеността на кислорода в кръвта - или коя джаджа щеше да помогне на един огромен режисьор Да следиш наситеността на кислорода в кръвта - или коя джаджа щеше да помогне на един огромен режисьор
За живият талант Уди Алън се носят митове, че каквото и да прави, където и да отива, след него компактно се движи лекарски екип, който да...
По време на Кампанията, клиентите могат да освежат външния тип на устройството си с 40% отстъпка**. HUAWEI оферират матирани протектори за екрана, които не задържат пръстови отпечатъци и не се плъзгат, както и доста други нови протектори за задните панели на устройствата Ви.
Протекторите за екран или задни панели се оферират за модели, чийто размер на екрана е по-малък или еднакъв на 7 инча. За да изберете обичания си дизайн и да ревизирате цените, посетете формалната страница на.
 
Безплатно почистванедезинфекция
Собствениците на HUAWEI устройства могат да си подарят и гратис разчистване и стерилизация на техните мобилни телефони, таблети, преносими компютри, смарт часовници, смарт гривни и слушалки. Екипът от експерти ще почисти екстериора на устройството Ви с нужните за задачата средства и по-късно ще дезинфекцира устройството Ви за 3 минути чрез UV лампа, която няма да повлияе по никакъв метод на работата му.
 Гребането – против напрежението и за тялото (ВИДЕО) Гребането – против напрежението и за тялото (ВИДЕО)
Да се носиш с лодка над водата, заобиколен от хубостта на природата, до момента в който минаваш около ято патици, а в далечината се виждат побеле...
След почистването и дезинфекцията, сервизните техници на HUAWEI могат да дадат потребни инструкции на клиентите по какъв начин да усъвършенстват системите на своите мобилни телефони или таблети. Оптимизацията и сканирането за вируси няма да повлияе на персоналните данни на клиентите.
HUAWEI продължава да обезпечава на всеки собствен клиент самостоятелно и пълноценно обслужване. За да вземат участие в акцията, притежателите на HUAWEI устройства могат да посетят Центъра за обслужване на клиенти в София на ул. „ Леге “ N6 или да се възползват от услугата „ От врата до врата “. Тя включва безвъзмездна за потребителя куриерска услуга, към сервиза и назад към притежателя на устройството, която може да се съобщи на номер 0800 18818 всеки работен ден от 9 до 18 ч.
Huawei пожелава на всички спокойни празници в добра компания и пълноценна и безвредна връзка със света благодарение на цифровите технологии!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР