За да излезем от кризата, в която се намираме, е

...
За да излезем от кризата, в която се намираме, е
Коментари Харесай

Пиар експерти: Достигнахме абсолютната точка на кипене. Нужна ни е силна политическа ръка

За да излезем от рецесията, в която се намираме, е нужна „ мощна политическа ръка, която да приложи строга икономическа политика “. Около това мнение се сплотиха пиар специалистите Максим Бехар и Ива Екимова в ефира на Euronews Bulgaria. Двамата разясниха предизборните послания и въобще акцията за вота.

„ Нямаше акция, това го знаят и кученцата на улицата. Нямаше въодушевление, нямаше и нови послания. Смятам, че освен умората, освен рецесията в жанра, преобладаваха върху акциите в тези избори, само че и нямаше кой какво да каже “, сподели Бехар.

 
„ Учуди ме, че във всички диспути по тв студия, участниците говореха един върху различен и на процедура всичко се превръщаше в безспорна говорилня, в която даже и непредубедения човек, който желае да види за кого за гласоподава, не можеше да се ориентира.
Максим Бехар

" Струва ми се, че тези пети подред избори са безспорната точка на шупване, в к оято всички вероятни способи на връзка с гласоподавателите тотално се изчерпаха. Нямаше послания, в билбордовете – имаше единствено лица, сякаш имаме мажоритарни избори “, счита Бехар.

По думите му българските жители нямаше от кое място да се осведомят – каква разлика има сред обособените партии. „ В момента евентуално се гласоподава с носталгията по предходните ръководства и с вярата да пристигна нещо ново, забавно. В същото време всеки излиза и споделя гласувайте. Ама някой, в случай че не обича сърми със зеле, примерно, всички да му споделят яж сърми, не става по този начин “, добави пиар специалистът.

„ Не сме излизали от изборни акции, тази говорилня, за която господин Бехар загатна – непрекъснат звук. Хората стопираха да чуват, даже и някой да е споделил нещо мъдро и свястно, той не беше чут. Да не приказваме, че толкоз доста неща се случват редом “, сподели от своя страна Ива Екимова.

По думите й „ фактически липсваха качествени послания. Изгубиха се, даже и да ги е имало “.
„ Истината е, че той (бъдещият министър председател – б. р.) ще би трябвало да приложи непопулярни ограничения. Политиците се опасяват от това. Когато би трябвало да вземат в действителност правилните решение са принудени да приложат такива ограничения - за малко ще би трябвало да ги изтърпим и по-късно да продължим нататък “, уточни тя.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР