За да изглеждате добре отпочинали и да получите комплименти за

...
За да изглеждате добре отпочинали и да получите комплименти за
Коментари Харесай

Магията на цветовете: Кои нюанси ни карат да изглеждаме по-млади

За да изглеждате добре отпочинали и да получите похвали за блясъка в очите и нежния руж, е задоволително да знаете няколко стилни трика и да носите „ верните “ цветове в зоната на лицето.
Червен
 Любимият цвят издава характера Любимият цвят издава характера
Какво споделя обичаният ви цвят за вашата персона? Според логиката на психиката на цветовете той се свързва с разнообразни черти от личността, мотиваци...
Червеното значи красиво. Този цвят, съгласно колористите, е в положение да украси жена на всяка възраст. Противно на мнението, че аленото изисква специфични мотиви, то се отличава точно със своята еластичност: може безвредно да се носи както от русокоски, по този начин и от брюнетки, без да е обвързано с избран пъстър вид, сезон или жанр.
Класическо синьо
Цветът на нощното небе, цветът на океана, цветът на спокойствието. Изхвърляйки настрани ненужната романтика, самоуверено заявяваме: този колорит също съвършено подмладява. Той е безусловно повсеместен - подхожда на всички, приспособявайки се към всевъзможен тип външен тип, прави лицето по-контрастно, очите - по-изразителни, устните - по-ярки.
Тъй като класическият наследник цвят е много мрачен, той може да направи кожата на лицето по-бледа, само че не и мъчителна, а с аристократична белота. Нищо чудно, че монарсите, хора със „ синя кръв “, по този начин обичат този колорит, носейки го по някаква причина. Призоваваме ви да не се двоумите дълго, а да разгледате по-отблизо сините облекла сега - и с цел да изглеждате съвременно, комбинирайте го с бели, жълти или ягодови тонове, или със " сродни " нюанси (син, ментов, сапфирен и лилав).
Горчица
 Тези цветове ще създадат дома ти по-просторен Тези цветове ще създадат дома ти по-просторен
Не всеки има опция да си разреши да живее в по-голямо жилище. Това не значи, че не можете да го извършите такова. Има доста метод,...
Ако мнозина се опасяват от бледожълт цвят, вярвайки, че той може да подчертае несъвършенствата и да направи външния тип отегчителен, тогава използвайте горчица или манго, което е нещо приблизително сред жълто, оранжево и канела. В края на краищата те са в положение да ласкаят кожата, като се приспособяват към безусловно всеки от нейните нюанси. Ако желаете да си купите вещ-инвестиция, която освен ще ви подмлади, само че и ще е от голяма важност - заложете на горчица. Жълтата палитра към този момент е в чест на дизайнерите (един от главните цветове на годината е слънчево жълтото) и наподобява най-добре в текстурирани материали (плисирани, рипсени, вълнени, еко-кожа).
Що се отнася до комбинациите, можете да добавите един от главните цветове към тоалета: кафяв, сив или бежов. Особено настояща е комбинацията със сиво, различен главен цвят на сезона.
Пастелно розово
Всъщност пастелните тонове са анти-ейдж класика: придават на бузите руж, акцентират блясъка в очите и неотложно вършат външния тип по-свеж и по-млад. Особено предлагаме да разгледате от близко пастелно розовия колорит - най-подходящият вид в този момент с лавандулов подтон, по този начин нареченият „ розов аметист “. Този момичешки цвят през днешния ден е настоящ освен в сантименталните визии - бизнес костюмите и унисекс суитчърите.
Мента
 Ето кой е щастливия ви цвят, съгласно зодията Ето кой е щастливия ви цвят, съгласно зодията
Всеки зодиакален знак има собствен благополучен цвят, който му работи позитивно. Ето кои са подобаващите за всяка зодия цветове. Овен Червен...
Един от най- " освежаващите " цветове също принадлежи към пастелната гама. И няма значение дали навлиза повече в зеленолистно или небесносиньо - с него ще изглеждате като пролетно момиче. Както при горчицата, уловката и тук е „ сложността “ на този цвят, който включва студени и топли тонове.
Мечтаете ли за печеливша композиция? Носете мента със същите нежни нюанси: ярко розово, лавандула, пастелно жълто. Комбинациите с разнообразни нюанси на синьо, бяло и сиво също ще бъдат отлични цветови решения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР