За да избегнете рутината и развалянето на една връзка, важно

...
За да избегнете рутината и развалянето на една връзка, важно
Коментари Харесай

Еротични игри, с които да разпалите страстите

За да избегнете рутината и развалянето на една връзка, значимо е с колегата да се изненадвате и да поддържате жива пристрастеността. Нужни са единствено малко изпитание и въображение... А в случай че ви липсват хрумвания, ето няколко оферти от нас за разнообразни еротични игри.

Игра на случайност

Не е нужно да отидете в казиното, с цел да може да опитате от тръпката на случайността. С нашата версия на „ игра”, шансът постоянно ще е на ваша страна и ще бъдете победител!

Как се играе?

Пригответе две торбички (хартиени или от плат). Всеки от вас ще напише на дребни листчета сказуеми, които предизвикат възбуденост у вас (като „ лижа”, „ хапя”, „ докосвам”, смуча”, „ връзвам”), също по този начин и съществителни - елементи от тялото. Не се тормозете да назовавате нещата тъкмо: бедра, гърди, клитор, устни, език, дупе...

Сложете глаголите в едната торбичка, а същществителните – в другата. Разбъркайте добре. След това всеки един би трябвало да вади листче от всяка торбичка, получавайки забавни комбинации от двете, които ще ви водят по пътя на удоволствието.

Идеално е да го вършиме безмълвно... не е нужно незабавно да „ разгласявате” каква композиция се е получила, по този начин ще има резултат на изненада.

Среща „ на сляпо”

А какво ще се получи, в случай че вместо симпатична спокойна двойка с следен живот се превърнете в същински непознати, които си вършат среща „ на сляпо” и се откриват?

Как се играе?

Направете си среща в бар, където не ходите в никакъв случай. Закъснейте десетина минути и се преобразете със жанр на обличане, изцяло друг от обичайния за вас. Започнете да флитувате един с различен.

Хотел Любов

Не е останало ъгълче от къщата, където да не сте пробвали и ситуацията към този момент не ви работи като афродизиак? Без да забравяме може би и външни фактори като позвънявания от майка, деца (ако има такива), които се будят три пъти на нощ, котката, която не стопира да драска тъкмо в най-неподходящия миг... Ясно е - имате потребност от промяна на ситуацията!

Как се играе?

Резервирайте стая в хотел за една нощ и изпратете покана с всички данни на половинката си. Не е нужно да отидете на края на света - изберете хотел, който да се намира относително близо, само че въпреки всичко в квартал, който не познавате добре.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР