За да имаме избори на 11 юли, трябва да изчакаме

...
За да имаме избори на 11 юли, трябва да изчакаме
Коментари Харесай

Румен Радев: Ще направя всичко възможно по най-бързия начин да имаме служебно правителство

За да имаме избори на 11 юли, би трябвало да изчакаме да пристигна 11 май, с цел да издам декрет за основаване на длъжностен кабинет. Ще направя всичко допустимо по най-бързия метод да имаме служебно държавно управление.

Това сподели президентът Румен Радев, откакто с вицепремиера Илияна Йотова сложиха цветя на Паметника на незнайния войник по случай 76 години победа над нацизма.

Държавният глава съобщи, че и сраната ни има огромен принос в битката с нацизма с близо 12 000 души по фронтовете на Втората международна война.

Той разяснява и че няма смисъл да има опълчване на Деня на Европа и Деня на успеха.

Излишно е да спорим кое е по-значимо, тъй като историята на европейското обединяване ни учи, че то е достижение на прозорливите, които го изковаха върху към момента димящите погреби на континента. Не би трябвало да забравяме никога зверствата на нацизма и би трябвало да помним саможертвата не тези, които изправиха почтено глави в отбрана на човечеството и през днешния ден с вицепрезидента сме тук да отдадем респект на всички починали българи. България има огромен принос в битката против нацизма, към 12 000 души сме имали по фронтовете на Втората международна война. Трябва и най-много да отдадем респект на към момента останалите живи наши ветерани, които и сега не престават да ни демонстрират какво значи себеотдайност, жертвоготовност и национализъм “, съобщи Румен Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР