За да има нови работни места в Плевен, трябва да

...
За да има нови работни места в Плевен, трябва да
Коментари Харесай

Мирослав Петров: Плевен трябва да излезе от застоя и изолацията

За да има нови работни места в Плевен, би трябвало да има добра пътна съгласуваност, която ще бъде подсигурена с достигането на автомагистрала „ Хемус” до нас, само че би трябвало да бъдем готови. В идния 4-годишен мандат на новата локална власт предстоят два значими плана, за които страната работи доста интензивно – АЕЦ “Белене” и построяването на Балкански поток. Те неизбежно ще доведат по по-голяма претовареност, вложения и дивиденти за града като цяло. Това сподели Мирослав Петров, претендент за кмет на Плевен, на среща с работещите в една от най-големите шивашки компании в града.

„ През последните четири години Плевен е в застой и изолираност. Нашата община не се развива. Основна виновност за това носи неумението на общинската администрация да притегля вложения, да осъществя значими планове, да работи добре с другите институции. Моделът в Плевен „ Спартански-Зеленогорски “ е потвърдил, че не работи за богатството на плевенчани без значение кой е отпред на изпълнителната власт. За положителното на града ни е нужна смяна в Плевен”, безапелационен бе Петров.



Той съобщи, че ГЕРБ не дава обещание чудеса, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Тук сме, с цел да поемем пред вас изпълними задължения, че ще подобрим инфраструктурата, ще влагаме в кварталите и индустриалната зона, тъй че да притеглим повече вложители в Плевен и общината. Като се увеличи конкурентоспособността, по натурален пазарен принцип ще се покачват и доходите”, сподели още кандидат-кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР