За да генерират листите подкрепа, е необходимо в тях да

...
За да генерират листите подкрепа, е необходимо в тях да
Коментари Харесай

Преди началото на преговорите с ПП: ДБ настоява за лидери в листите - Политика

" За да генерират листите поддръжка, е належащо в тях да има водачи, които  ясно да активизират волята на хората да гласоподават, с цел да можем да реализираме оптимален резултат. "

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в Народното събрание, представен от БГНЕС.

Думите му идват ден, откакто и " Да, България " даде мандат за начало на договаряния с " Продължаваме промяната " и в навечерието на началото на договарянията. Основен въпрос на тях ще бъде и реденето на листите. До момента от групировката на Кирил Петков и Асен Василев показаха предпочитание за взаимно присъединяване на изборите както с Демократична България, по този начин и с цивилен организации. С заявената самодейност все по-сложен ще стане въпросът с подреждането на листите и по-конкретно - челните места.

Иванов заяви, че диалозите с Политическа партия ще стартират в първиявъзможен миг, само че процесът няма да бъде обществен.

" Трябва да изберем най-хубавия вид, с цел да реализираме най-много резултат. Ефектът, който целим е първото място, което да ни разреши да наложим своя дневен ред и своята визия за образуване на ръководство на страната ", прибавя той.

По думите му " България би трябвало да излезе от спиралата от безперспективност и на липса на благоприятни условия ".

" Очевидно е, че това без нас не може да стане ", безапелационен е Христо Иванов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР