За да дадем възможност на хората да отключат радостта от

...
За да дадем възможност на хората да отключат радостта от
Коментари Харесай

Microsoft стартира изцяло нова, базирана на изкуствен интелект търсачка Bing и браузър Edge

За да дадем опция на хората да отключат насладата от откриването на нещо ново, да усетят чудото на сътворението и способността да боравят по-добре със международни познания, ще подобрим метода, по който светът се възползва от мрежата, като преосмислим инструментите, които милиарди хора употребяват всеки ден - търсачката и браузъра.

Днес стартираме напълно нова, основана на изкуствен интелект търсачка Bing и браузър Edge, които са към този момент налични в прелиминарен обзор на Bing.com, с цел да осигурим на потребителите по-добро търсене, по-пълни отговори, ново преживяване в чата и опция за генериране на наличие.

Мислим за тези принадлежности като асистент водач в уеб пространството, основан на изкуствения разсъдък (ИИ).

„ Изкуственият разсъдък ще промени напълно всяка софтуерна категория, започвайки с най-голямата от всички тях - търсенето ", показа Сатя Надела, ръководител и основен изпълнителен шеф на Microsoft и добави: „ Днес стартираме Bing и Edge, захранвани от изкуствен интелект, втори водач и чат, с цел да помогнем на хората да извлекат повече от търсенето и мрежата. "

Налични са над 10 милиарда поръчки за търсене дневно, само че съгласно нашите калкулации половината от тях остават без отговор. Това е по този начин, тъй като хората употребяват търсенето, с цел да вършат неща, за които то в началото не е предопределено. Може да се каже, че по повод намирането на даден уеб страница да вземем за пример е ужасно, само че за по-сложни въпроси или задания доста постоянно е даже незадоволително.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР