За да бъдете обединител на нацията и за да ме

...
За да бъдете обединител на нацията и за да ме
Коментари Харесай

Цвета Кирилова към Радев: Искайте оставката на всички действащи политически фигури от 89 г. насам

За да бъдете обединител на нацията и с цел да ме убедите, че желанията Ви са свързани с непорочност на България във всеки един смисъл, е нужно да предприемете акцията: ”Ново начало с нови хора! ”. Това написа в своя пост към президента Румен Радев журналистката Цвета Кирилова.
Вижте целия пост на Кирилова във фейсбук:

" Уважаеми господин Президент,

Готова съм да Ви поддържа и ще оставя протегната ръката си единствено при изрично изпълнимо от Вас изискване!

За да бъдете обединител на нацията и с цел да ме убедите, че желанията Ви са свързани с непорочност на България във всеки един смисъл, е нужно да предприемете акцията: " Ново начало с нови хора! "

Как да приема, че сте изразител на националната воля, когато продължавате да се носите пред публиката подмишница с Корнелия Нинова, Мая Манолова и Илияна Йотова от Българска комунистическа партия. По този метод Вие затвърждавате облика си на партиен функционер, подкрепян от алената партия.

За да сте Президент на всички, когато гръмогласно скандирате за национално обединяване, потърсете поддръжката и на обществото отвън структурите на Българска комунистическа партия - Българска социалистическа партия. В този ред на мисли, да разбирам ли, че в Българска комунистическа партия няма мутри? Та нали те сложиха основите на Мутрофилията в България. Нали същите раздаваха куфарчетата за систематизиране и асимилиране на държавния бизнес, трансфорат в следствие в частен за персонално облагодетелстване, осъществен с унизителни покупко-продажби за жълти стотинки. Нали същите заради несръчност унищожиха редица браншове, тъй като не можеха да ръководят бликам на водопад, камо ли стратегически и основни по мащаб предприятия.

Нали това са същите, които 75 години унижощаваха и грабиха България, унищожиха значими за България браншове с неефективни приватизационни покупко-продажби, с цел да ги завладеят външни компании, с една едничка користна цел - да ги затворят и банкрутират, с цел да нямат българска конкуренция на еквивалентните търговски сдружения в техните страни. Тези са същите, които съсипваха човешки ориси в Белене и лагерите. Те не са ли мутри?

Моето мнение е, че политическата класа на прехода към този момент е изчерпала опциите и визията си, остаряла идеологически, одъртяла е физически и въобще няма какво повече да даде на България! Те дадоха всичко от себе си!

Не разбирам, за какво се пробвате да ревитализирате мумии, а не ги демонтирате дефинитивно. Убедена съм, че бъркате осъзнато с тези си дейности позицията Президент, с позицията партиен началник. Няма да застанат нови хора до Вас, с изключение на поддръжниците на Българска комунистическа партия техните новоизлюпени спътници, когато сте се вкопчили в топлите им обятия и не говорите ясно, в конкретика и с вероятност за проектите за напредък и развиване на България, а за промяна на едните с другите, уповавайки се на разбирането: " Стани да седна! "

За да бъдете моя президент, е належащо да сте самостоятелен, а с тези другарки от алената номенклатура до Вас, се затвърждава убеждението ми, че сте оплетени от дебели виненочервени корабни въжета и риболовен мрежи, които би трябвало час по-скоро да отрежете и изхвърлите на боклука. Прережете Гордиевия възел! И, с цел да дам изясненост на обществото - какво е изискването ми, с цел да Ви поддържа, декларирам:

Намираме се в нов исторически миг: този път всички АУТ, всички, които са настоящи лица, или свързани с политическия живот на България след 1989 година до през днешния ден.

АУТ! Нова България! Без тези хора!

ВНС-НОВА КОНСТИТУЦИЯ-ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА-БЕЗПАРТИЕН РЕЖИМ- МАЖОРИТАРЕН ИЗБОР-ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ. Нужни са най-малко 10 години на България възстановителен режим с партийна карантина и екологично насочена откъм партийни цербери политика.

Другото е маскиране на казуса, замитането му под килима и вадене на черепи и кости от дрешниците на кукловодите. Няма един витален, съответно мислещ, благонадежден и положителен политик в страната ни. Функционира се посредством закани, експанзия и ненавист. Това не е съзидателна политика! Това е разрушителна и пагубна за здравето на българина тактичност, злокобно вредяща!

Затова, излезте на трибуната в Президентството и заявете обществено пред цяла България, че желаете оставката на всички настоящи политически фигури от 89 година насам.

Това е смяната! Иначе е мимикрия.

Нямаме право на отстъпки!

Да Живее България "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР