За да бъдем по-слаби и елегантни, трябва редовно да спортуваме

...
За да бъдем по-слаби и елегантни, трябва редовно да спортуваме
Коментари Харесай

Как да се обличате, за да изглеждате по-слаби?

За да бъдем по-слаби и елегантни, би трябвало постоянно да спортуваме и да имаме здравословен и верен метод на хранене. Но какво можем да създадем, до момента в който получим стремежи резултат от тези неща? Много просто - да се обличаме уместно!
Дори и да имате по-пълна фигура, може да изглеждате неотразимо. Ако знаете по какъв начин да превърнете модата в собствен " съдружник ", то с изключение на, че ще изглеждате по-слаби и вталени, ще се чувствате и ужасно.
Ето няколко потребни съвета, с цел да изглеждате неотразимо, макар че имате някое килце допълнително.

Знайте точния си размер!
Често допускана неточност е, пазаруването на облекла с по-малък номер. Има такива, които го вършат с вярата, че това би ги предизвикало да отслабнат и най-сетне да съумеят да се натикан в новата дреха.
Други не могат да преодолеят психическата спънка, да си признаят обстоятелството, че са в действителност имат насъбрани непотребни килограми и се нуждаят от облекла с по-голям размер.
Специалистите поучават, в случай че имате съмнения сред два номера, добре е да изберете по-големия. Защото постоянно може да занесете дрехата при шивач, да поправи по ваш размер и кройка. Ако изберете по-малкия размер, няма по какъв начин да не си проличава, че дрехата ви е дребна, тъй като ще изглеждате притиснати. А това към този момент е трагична картинка!
Не се плашете от оформящо и стягащо долни дрехи!
Вземете си оформящо долни дрехи, с цел да може да изгладите на места неравно изпъкващите тлъстинки. Без значение по какъв начин сте облечени, този тип долни дрехи ще ви даде убеденост, че силуета ви наподобява добре.
Високата талия ще ви помогне!
Ако до този миг сляпо сте следвали стилната наклонност, изключително за панталоните, по-голямата част от които имат ниска талия, спрете неотложно да го вършиме!
Високата талия при панталоните и полите, ще накара вашето тяло да наподобява по-слабо и източено. В композиция с подобаващи обувки и връхна дреха, сигурно ще имате обаятелен външен тип.
Подбирайте леко стеснени облекла в долната част!
Както панталоните, по този начин и полите при които има притеснение в долната част /също и вършиме поли/, се получава оптическото издължава на цялостната фигура. За това, в случай че имате забележки по отношение на вашата фигура, избягвайте да носите разкроени облекла.
Дължината е от изключително значение!
Придържайте се към междинната дължина, в случай че желаете да изглеждате по-слаби. Полите, които подбирате, не би трябвало да нито прекомерно къси, нито прекомерно дълги. Коляното е идеалното мерило за тази цел.
 Влияе ли облеклото на самочувствието ни? Влияе ли облеклото на самочувствието ни?
Може би доста постоянно сте си задавали този въпрос. Колко въздейства облеклото на Вашето самочувствие и въздейства ли въобще. Отговора е - схваща с...
Вашият контур ще наподобява най-добре, в случай че избере пола с дължина малко над или под коляното.
Не пропускайте аксесоарите!
Те придават постоянно акцент на цялостният образ. Отвличат оптически вниманието, което е във ваша изгода. Ако желаете да скриете нещо, с цел да не се вижда, пробвайте се да насочите погледите на близките към тази част от тялото си или облеклото, която харесвате.
Внимавайте с принтовете и райетата
Рисковете, които ще поемете с райета, карета и цветни шарки са огромни. Внимавайте с облеклата, които имат оптически разширяващи окраски. Това може да има противоположен резултат по отношение на този, който търсите.
 Какво внушава Камала Харис с белия костюм в нощта на изборите Какво внушава Камала Харис с белия костюм в нощта на изборите
Веднага откакто Камала Харис се качи на сцената в Уилмингтън, Делауеър, в събота вечер, обществените мрежи се извършиха с изявления с...
Райето би трябвало да бъде отвесно и никога хоризонтално. Ако въпреки всичко вашият избор се спре на хоризонтално райе, то би трябвало да бъде по-широко.
Ако пък вашият избор е попаднал на пъстър принт в едри шарки, гледайте да не ви покрива цялата - от глава до пети, а да бъде единствено част от облеклото. Задължително в този отбор би трябвало да участва едноцветна дреха!
Надяваме се, че сме ви били потребни. Успех!
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР