За четвърти пореден път Бразилия отпада от европейски отбор на

...
За четвърти пореден път Бразилия отпада от европейски отбор на
Коментари Харесай

“Контра Мондиал”: Логично ли останаха само европейски отбори на Световното?

За четвърти следващ път Бразилия отпада от европейски тим на международни шампионати, като в този момент само представители на Стария континент останаха в разногласието за купата на шампионата. “Контра Мондиал” с публицистите Васил Сумрачки, Филип Друмчев, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров дискутират разумно ли нито един представител на Южна Америка не се класира на полуфиналите - това се случва едвам за четвърти път след 1934, 1966, 1982 и 2006.

Имаше ли дузпа за Бразилия и за какво реферът Миодраг Мажич не я отсъди, макар консултацията с “ВАР стаята”? Това ли бе повратният миг в конфликта сред “селесао” и Белгия и шансът ли покри “червените дяволи” против Неймар и компания?

Франция ли е най-хубавата композиция сред класа и осъществяване на игровия проект на терена? Ще вдигнат ли купата “петлите” или Белгия не е за подценяване, без значение от щастливите условия, които ги спохождаха дотук?

Ще свърши ли приказката за Русия против Хърватия - безапелационна победа за западните ни съседи или нова порция драма до самия край? Ще направи ли Англия най-сетне мощен и безапелационен мач или Швеция отново ще се промъкне напред?


Гледайте “Контра Мондиал” всеки ден от 10 часа по време на Световното състезание!
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ БРАЗИЛИЯ - БЕЛГИЯ ВИЖТЕ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ УРУГВАЙ - ФРАНЦИЯ ВИЖТЕ ТУК! Мондиал 2018 1/4 кръг, петък 6 юли  Бразилия 1:2краен резулат  Белгия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР