За четвърти път смята да се ожени репортерът Васил Иванов.

...
За четвърти път смята да се ожени репортерът Васил Иванов.
Коментари Харесай

Репортерът Васил Иванов вдига четвърта сватба

За четвърти път счита да се ожени репортерът Васил Иванов. Кадърът на Нова телевизия до момента имаше три съществени връзки зад тила си и три деца от тях, само че бил подготвен да скочи в дълбокото за четвърти път, написа „ ХотАрена “.  „ Няма да върша сватбата в Каварна ”, майтапи се Иванов, който предходния път се оженил единствено месец след срещата с третата си брачна половинка. Тогава го венча персонално кметът на Каварна Цонко Цонев, а сватбеното празненство беше подарък за младоженците от градоначалника.

Васил Иванов има три деца от три разнообразни дами. С последната–Деница се разведе четири години след сватбата. Доскоро трите му половинки не можели да се търпят, само че се сдобряват до момента в който лежи във ВМА поради проблеми с черния дроб. Тогава и трите се редуват, с цел да бдят над него и станали приятелки.

От връзката си с колежката си Цвети от Нова телевизия той има щерка – Яна, която към този момент е на 11 години. След това се среща със студентката Деница, която му подарява наследник, който носи неговото име.

А точно на Ивановден преди години се ражда и дребната Мария, която е плод на брака му с фармацевтката Деница. Към днешна дата той се старае да поддържа връзка постоянно и с някогашните си половинки, и с децата си.

„ Събираме се всяка седмица. Първата ми жена идва с децата и гаджето си, даже си имат своя стая. С третата станаха огромни приятелки, постоянно се събират, с цел да ме „ плюят ”, със смях споделя той. „ Единствено втората ми брачна половинка сама се дръпна. А с първата и третата се разделихме като другари ”, спомня си той.

Иванов споделя, че с първата се разделили, когато взривили жилището му и решили, че по този начин е по-добре за детето. С втората си жена не живеел дружно, само че тя забременяла и се събрали за известно време.

Едва третата му брачна половинка съумяла да го заведе пред олтара. „ Дойде да ми оказва помощ да окосявам трева и донесе бутилка уиски–тогава пиех. Остана да преспи и не си потегли.

Рекох й „ Хаде, до един месец ще се оженим. Набрах някогашния кмет на Каварна и му крещя: Цонко, хайде да ни жениш ”. Не мислеше, че е съществено, тъй като имах навика да му звъня, когато съм с гадже и да му споделям, че ще би трябвало да ми кумува. Но след месец в действителност се оженихме. Адска юлска горещина, бракосъчета ни на нос Калиакра ”, спомня си Васко пред „ България през днешния ден “.

И в този момент вярвал, че най-сетне е разкрил любовта на живота си, само че името й пазел в загадка. Била доста красива и със ужасно възприятие за комизъм.

Инфо: ЛУПА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР