За четвърти път Професионален футболен клуб Берое съвместно с Районен

...
За четвърти път Професионален футболен клуб Берое съвместно с Районен
Коментари Харесай

В Берое организират акция по кръводаряване

За четвърти път Професионален футболен клуб Берое взаимно с Районен център за трансфузионна хематология (РЦТХ)- Стара Загора и Национален почитател клуб (НФК) " Берое ", провеждат акция по кръводаряване под надпис " Кръвна група " Берое ". Това оповестяват на формалната страница на отбора. Кръводаряването ще се организира през днешния ден в офиса на НФК " Берое " в Стара Загора.

По време на акцията Подвижен екип на РЦТХ-Стара Загора ще бъде ситуиран в помещението.

" Предните акции имаха голям триумф, който се надяваме да се повтори и през тази година. От своята кръв още веднъж ще дарят чиновници на клуба и членове на НФК " Берое ". Подканяме всеки с нашата " кръвна група " да се включи в акцията, тъй като всеки ден животът на стотици хора зависи от прелята кръв. Ние от ПФК " Берое " считаме, че животът на човек е по-ценен от всичко и сходни дела са част от нашата обществена задача. Надяваме се, че от ден на ден хора ще осъзнаят потребността от сходна помощ и ще бъдат горди от направеното безплатно положително. Нека помогнем в името на живота! ", приканват уредниците.

Всеки кръводарител, който се включи в акцията на " Берое " ще получи специфичен подарък от клуба и общоприетата подкрепителна закуска в такива случаи!

" Човешката кръв няма цена! Тя носи живот! Тя дава живот! Помогнете на тези, които имат потребност от кръв през днешния ден! Дарете кръв! Помогнете в името на живота!, се споделя още в посланието.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР