За четвърти път Община Девня ще се включи с най-голямо

...
За четвърти път Община Девня ще се включи с най-голямо
Коментари Харесай

Община Девня се включва с поход, хоротека и детски игри в кампания за здравословен начин на живот

За четвърти път Община Девня ще се включи с най-голямо наслаждение в Националния конкурс на „ Нестле за живей интензивно! 2022 “. Това ще се случи в последната събота на месеца – 24 септември. В рамките на деня е планувано да има поход из красивите покрайнини на града, хоротека и спортни детски игри в Парк „ Разсадника “.

След извършените в предходните две години пешеходни турове измежду природата, като уредник Общината продължава традицията, подбирайки изящен маршрут, подобаващ за хора от всички възрасти. Предвидено е преходът да стартира в 09.00 часа. Мястото на потегляне е от „ Бозашката чешма “, която се намира наоколо до ул. „ Пирин “. Маршрутът е с дължина от към 5 километра, като би трябвало да завърши в точката на потегляне.

През тази година присъединяване на Общината в „ Нестле за живей интензивно “ ще бъде надградено с още интензивности, в които ще могат да се включат и възрастните и най-малките участници. Това са хоротека и спортно-занимателни игри. Те ще са с начало от 17 часа. Мястото на осъществяване ще е в Парк „ Разсадника “.

През 2020 година Община Девня завоюва огромната премия в размер на 20 000 лева от „ Нестле България “. Средствата бяха вложени в цялостната реставрация на детска и спортна площадка в квартал „ Река Девня “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР