За четвърти път Нова Броудкастинг Груп, съвместно с посолството на

...
За четвърти път Нова Броудкастинг Груп, съвместно с посолството на
Коментари Харесай

Дни на испанското кино в ефира на KINO NOVA през януари

За четвърти път Нова Броудкастинг Груп, взаимно с посолството на Кралство Испания у нас, ще предложи на българските киномани първокласни кинопродукции. Премиерните испански ленти ще бъдат излъчени на 26 и 27 януари в ефира на филмовия канал KINO NOVA. Заглавията, които ще създадат своя дебют в България, са „ Доброволката “ и „ Момичетата са добре “ .
 Доброволката
Следващия петък, 26 януари, от 22:15 ч. ще бъде излъчен първият завладяващ испански филм - драмата „ Доброволката “ , която споделя историята на неотдавна пенсионираната лекарка Мариса. Смелата жена взема решение да промени напълно живота си и да замине като доброволец в бежански лагер в Гърция, където наподобява имат потребност от хора като нея. Когато среща младия Ахмед, границите сред потребността да се грижиш за някого и това да се чувстваш потребен, стартират да избледняват. В основните функции в лентата влизат Кармен Мачи, Ицасо Арана, Янис Цортекис, Йохан Леви, Мария Рибера и др. 
 Доброволката
Второто премиерно предложение е режисьорският дебют на Ичасо Арана „ Момичетата са добре “ . Историята ни среща с група млади актриси, които се събират в селска къща за една седмица през лятото, с цел да репетират пиеса. През времето, което прекарват дружно, те обменят опит за другарството, специалността, любовта и смъртта; с тайната вяра, че шерването ще ги направи по-добри хора.  Примамлив, внимателен и съкровен, този удивителен филм изследва по трогателен метод женствеността. 
 Момичетата са добре
В основните функции влизат актрисите Барбара Лени, Ирен Есколар, Ициар Манеро, Хелена Ескеро и Ичасо Арана. Зрителите ще могат да проследят лентата, определяна от редица критици в Испания като една от най-хубавите за миналата година, на 27 януари от 22:15 ч. в ефира на KINO NOVA.

Не пропускайте Дните на испанското кино с две премиерни ленти на 26 и 27 януари по KINO NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР