За четвърта поредна година ще се проведе благотворителната инициатива Run2gether.Тази

...
За четвърта поредна година ще се проведе благотворителната инициатива Run2gether.Тази
Коментари Харесай

Run2gether: Стартът на благотворителната инициатива ще бъде даден на 19 септември

За четвърта поредна година ще се организира благотворителната самодейност Run2gether.

Тази неделя лица от ефира на bTV още веднъж застават зад идеята, като част от обществено виновния план на медията " Добрия образец ".

В акцията, която има за цел да разпространява спорта измежду хора с разнообразни благоприятни условия, за следващ път се включва 29-годишният Антон.

Снимка: bTV
“Това е едно събитие, което с изключение на хората с увреждания да се усещат равноправни, може би основава и подобен обществен контакт, че можеш да се запознаеш с хора, които са толкоз цветни, неповторими и в следствие се основават доста приятелства”, сподели Антон Божилов.

Събраните средства от благотворителното тичане ще се употребяват за образуване на безвъзмездни образования в новооснован кариерен център.

„ Идеята му е вътре да образоваме младежи с разнообразни умения, както в IT сферата, по този начин и в кулинарията – в действителност разнородни образования “, изясни Йоана Колева, ръководител на фондация Social Future и уредник.

За поредна година bTV застава зад идеята с емблематични лица и собствен тим - Мария Савкова, Валери Генов и Прея.

“Много съм горда и щастлива да бъда един от символичните капитани на тима. И се надявам дружно да променим визиите на хората, че хората с увреждания в действителност са хора с разнообразни възможности”, съобщи Мария Савкова, кореспондент на bTV.

„ На 19 септември от 9:30 на Национален стадион " Васил Левски ". Очакваме Ви! “, сподели Йоана Колева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР