За четвърта поредна година Областна администрация на Софийска област защити

...
За четвърта поредна година Областна администрация на Софийска област защити
Коментари Харесай

Областна администрация на Софийска област защити успешно за пореден път системата за управление на борбата с подкупването

За четвърта поредна година Областна администрация на Софийска област отбрани сполучливо системата за ръководство на битката с подкупването. На публична гала през днешния ден шефът на ТЮФ НОРД за България инж. Стоян Йотов връчи на регионалния шеф Иван Иванов документът за новия интервал.

Софийска област е първата и единствена администрация в България и Европа, въвела и сертифицирала през 2019 година система за ръководство на битката с подкупването в сходство с интернационално приетия стандарт Инженерингова стопанска организация 37 001:2016 и интернационалните индикативни нормативни регламенти.

„ Областна администрация отбрани сполучливо и поддържа - тъй като поддържането е по-трудния развой, ръководството на битката с подкупването. Това е заслуга на целия екип и несъмнено, на регионалния шеф Иван Иванов, на управлението, което подсигурява приемствеността и стабилността на постигнатото. Управлението на битката с подкупването ще разреши на администрацията от една страна, и на вложителите и жителите - от друга, да приказват на един и същи език ", сподели при връчването на документа Стоян Йотов.

„ Сертификатът е част от цялостната антикорупционна политика на регионалната администрация на Софийска област. С това, че защитихме нов сертификационен цикъл демонстрираме своя непрекъснат, последователен ангажимент в битката с корупцията. Това, че сме пионери в този развой ни задължава да не отстъпваме от постигнатото ", акцентира регионалният шеф на Софийска област Иван Иванов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР