За четвърта поредна година любимото музикално турне Coca-Cola The Voice

...
За четвърта поредна година любимото музикално турне Coca-Cola The Voice
Коментари Харесай

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 е тук

За четвърта поредна година обичаното музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 ще завладее лятото като събере на една сцена най-популярните български реализатори, с цел да провокира същинска вълна от еуфория и горещи страсти. След като през 2018г. най-голямото музикално събитие в България зарадва над 200 хиляди почитатели, тази година Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour дава обещание още по-впечатляващо шоу, още по-гореща музика, голям брой неповторими по рода си прекарвания, специфични изненади, извънредни посетител звезди и награди. За горещия градус и взривяващ музикален заряд ще се погрижат обичаните на всички DARA, Pavell & Venci Venc`, Михаела Филева, Криско, TITA, Yoana, Михаела Маринова, 4Magic, V:RGO x TRF, BallaN, DJ Doncho, Eva Parmakova, балет NOVA, както и ново звездно попълнение към турнето, което ще разкрием напълно скоро.
В израз на поддръжка към българските реализатори и развиването на българската музика, Coca-Cola и The Voice още веднъж ще дават опция на най-хубавите родни реализатори да показват освен одобрените си шлагери на най-голямата българска сцена, само че и да изненадат почитателите си с министър председатели на най-новите си музикални планове.
Разтърсващо прекарване от страсти и над 840 минути лятно въодушевление е обезпечено за цели 7 града в тазгодишното грандиозно музикално шоу. Феновете на музиката ще имат опцията да загреят стремително с доза летен заряд още на 27-ми май в Горна Оряховица, когато публично ще бъде подложен стартът на турнето. Най-горещата музикална страст ще завладее и Банско на 7-ми юни, последвано от Пловдив на 20-ти юни, преди да продължи взривяващо към Варна на 10-ти юли и Бургас на 13-ти юли. Кулминацията на най-горещото музикално шоу Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще стартира да нажежава атмосферата в Благоевград на 10-ти септември, с цел да сложи впечатляващ величествен край в София на 14-ти септември.
Обединявайки хиляди почитатели на едно място и предоставяйки им опция да изпитат незаменими прекарвания без аналог, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за поредна година дава обещание да потвърди, че точно музиката е онази сплотяваща мощ, която свързва всички.
Още настояща информация за турнето и информация за участниците, датите и локациите на концертите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 ще можете да откриете на Фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria. А за най-ексклузивните фрагменти и вести към турнето, последвайте @the_voice_bulgaria в Инстаграм.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР