За четирите години от мандата на местната власт община Берковица

...
За четирите години от мандата на местната власт община Берковица
Коментари Харесай

За 4 години в Берковица са реализирани 80 проекта за 30 милиона лева

За четирите години от мандата на локалната власт община Берковица е осъществила 80 плана на обща стойност към 30 милиона лв., заяви кметът Милчо Доцов в празнично послание към жителите и гостите на Берковица от трибуната на централния площад "Йордан Радичков " в града късно нощес във връзка празника на община Берковица "Рождество Богородично ".

През тази години са главно ремонтирани и преасфалтирани 28 улици в Берковица и селата на общината, на 15 улици са заменени водопроводите, 18 здания са санирани и реновирани, като след тях са и пет публични здания - общината, полицията, най-голямото читалище "Иван Вазов " в Берковица, на детска градина и детска ясла. На четирите ъгъла на централния площад в града има напълно актуализирани здания, разгласи Доцов. Той съобщи, че общината организира поредна обществена политика, уголемява културния си календар с нови фестивали и прояви, подкрепя изявени локални сформира и спортни клубове за изяви отвън града и страната. Успехите са реализирани посредством взаимната работа с цивилен организации и държавната власт, разгласи Милчо Доцов.

Видинският митрополит Даниил поздрави жителите и гостите на Берковица от трибуната на площада и пожела на събралите се да имат повече религия в Бог. Поздравления насочиха депутати от района, а също представители на държавната власт и кметове на побратимени градове на Берковица от други страни. Концерт на площада изнесоха Берковската духова музика, трио "Сопрано " и група "Грамофон ". Така празникът на община Берковица, който се отбелязваше с разнообразни прояви в продължение на девет дни, приключи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР