За четири дни ще бъде ограничено движението в тръбата за

...
За четири дни ще бъде ограничено движението в тръбата за
Коментари Харесай

Ограничават движението в тръбата за Варна на тунел „Витиня“ за 4 дни

За четири дни ще бъде лимитирано придвижването в тръбата за Варна на тунел „ Витиня " на Автомагистрала „ Хемус ", оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Причината е ремонт на пожаро-известителната система на оборудването, защото от няколко пожара с коли са унищожени детайли от системата и би трябвало да се възстановят, съобщи Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
От АПИ показват, че ремонтните действия ще се правят от 26 юни до 30 юни. Това ще става през нощта, с цел да не се затруднява пътуването през дневните часове.

При осъществяване на ремонтните действия от 21:00 часа до 06:00 часа трафикът в посока Варна ще се пренасочва от 30-ти км на Автомагистрала " Хемус " при пътна връзка „ Витинска река " по път I-1 София - Ботевград и при 47-ми км - пътен възел „ Ботевград ", колите ще не престават придвижването по автомагистралата.

АПИ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване по автомагистралата. Апелът към водачите е да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават прецизно пътната сигнализация и да не подхващат рискови изпреварвания, с които да застрашат сигурността и живота на всички пътуващи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР