За броени минути Джулиана Гани разкри на стори в Instagram

...
За броени минути Джулиана Гани разкри на стори в Instagram
Коментари Харесай

Отбор Джулиана или отбор Илиян? Лавина от реакции в защита на Джулката, Илиян със странна реакция

За броени минути Джулиана Гани разкри на стори в Instagram една от най-личните си драми до този миг, а точно, че тя и Илиян Найденов са се разделили публично. В момента красивата русокоска се намира във Франция, а Илиян е в България, с цел да се грижи за сина им Давид. Джулката отговори на някои фенски въпроси, а отговорите провокираха вълна от реакции.

Припомняме, че риалити звездата разкри, че Илиян си уреждал среща със студентка и даже я канил да показа нощта с него, до момента в който тя е при въпросния си другар в Кан. " Кани я в моя дом, в моето легло, до момента в който аз работя, а детето е при баба си... Предател, доста е мощен като ме няма… Ако не бях схванала щеше да се срещне, дали с тази или някоя друга... не знам ", разяснява в Instagram тя.

Виж още: Гръм в парадайса: Джулката се раздели с Илиян! Хвана го в невярност със студентка

Именно тези думи предизвикаха армията от почитатели на Гани, които скочиха да я пазят. " Да изневериш на такава жена, като Джулиана напряко си е грях... Зодия Риби обичаме надълбоко и желаеме същото в подмяна. Като не я оценил в точния момент, ще я оцени след време! ", гласи мнението на една от хилядите фенки на Джулката.

" Илиян ѝ е изневерил! Не я обвинявайте без да знаете. Жулка, радвай се на Давид, той е твоят подарък от бога, а мъже на всеки ъгъл ❤️ ", " Щом споделя, че е изменник, очевидно има защо. Оставете я. Не е момента в този момент да хейтите! ", са единствено дребна част от образците на мнения, които се сипят под фотосите на Гани в Instagram. 

Виж още: Златка Димитрова със чудноват намек, приказва за " неразкрита загадка "

Прави усещане, че под последната обява на Илиян към този момент има почитатели на някогашната му жена, които го укоряват за държанието. На фотото виждаме Илиян, който е лежащ до красива котка, а мненията са повече от забавни: " Айде в този момент си гушкай котака... ", " Само туй коте ще галиш

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР