За Брад Пит славата е едновременно освобождаваща и задушаваща“, предава

...
За Брад Пит славата е едновременно освобождаваща и задушаваща“, предава
Коментари Харесай

Брад Пит: Славата е едновременно освобождаваща и задушаваща

За Брад Пит славата е по едно и също време „ освобождаваща и задушаваща “, предава „ Контакт мюзик “. Звездата по кино лентата „ Имало едно време в.. Холивуд “, която отглежда шест деца с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли, мисли, че да си под светлините на прожекторите има положителни и неприятни страни.
Запитан дали славата е освобождаваща или задушаваща, той отговори: „ Може да бъде и двете, това е орден с две страни “.
„ Славата е освобождаваща най-много поради опциите,които ти дава. Но въпреки това може да е много ограничаваща. Не съм се появявал в лобито на хотел от 15 години – нормално влизам и излизам през задния вход. Имаме своите моменти – положителни и неприятни “, твърди артистът.
55-годишната звезда постоянно се е причислявал към „ новобранците “, защото личната му кариера в Холивуд първоначално не изглеждало, че ще бъде сполучлива. Актьорът твърди, че в никакъв случай не се е качвал в аероплан, до момента в който не почнала филмовата му кариера.
„ Не съм се качвал на аероплан до момента в който не навърших 25. Затова където и да отидех беше необикновено прекарване за мен. Нямаше смисли дали е Холандия, Белгия или Токио – попивах всичко с цялостна мощ “, спомня си Пит. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР