За битката на Деми Ловато със зависимостта към наркотиците не

...
За битката на Деми Ловато със зависимостта към наркотиците не
Коментари Харесай

Тежките последствия за Деми Ловато след свръхдозата

За борбата на Деми Ловато със зависимостта към опиатите не се знае неотдавна. Пет години изминаха откогато певицата съвсем загуби живота си след призната свръхдоза. Сега обаче е чиста, макар че пристрастяването не я оставя без последствия.
 Деми Ловато, Holy Fuck и за какво обложката на новия й албум скандализира религиозната общественост във Англия
Защо британците потеглиха против Деми Ловато

Кой е прав в тази ситуация и кой не е

В епизод от подкаста Andy Cohen Live Деми Ловато за следващ път приказва намерено за зависимостта си и битката с нея. Певицата признава, че не би трансформирала пътя си, само че единственото нещо, за което съжалява, е свръхдозата.

Връщайки се обратно към най-трудните си моменти, Деми Ловато разкрива, че би ѝ се желало тогава да е знаела две неща. Едното е, че е красива - тъй като не го е вярвала, а другото, че болката минава и не е нужно човек да привиква с нея.

Певицата споделя, че макар че в този момент е по-доволна от живота си, към момента усеща следствията от свръхдозата. Тя прецизира, че зрението и слухът ѝ са повредени и поради това, че има слепи петна в зрението си, не може да кара.

Колкото и неприятни да са тези последици за, точно те са ѝ едно непрекъснато увещание да остане " на правия път ". Освен това е фокусирана върху бъдещето си, а не върху предишното. Певицата споделя, че в този момент е чиста, " с бистра глава " и мисли по-положително.
 Деми Ловато, рожден ден, меланхолия, опиати и за какво певицата не е предполагала, че ще стане на 30
Когато на Деми Ловато ѝ писне

Изпълнителката отваря нова страницата в живота си

" Изобщо не се концентрирам върху срама, тъй като изпитвам доста състрадание към мястото, на което бях по това време и изборите, които направих. И разбирам за какво се случи и какво се случи... Това беше просто житейски урок, който трябваше да науча ", добавя Деми Ловато.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР