За Бен Афлек е известно, че има слабост към нездравословната

...
За Бен Афлек е известно, че има слабост към нездравословната
Коментари Харесай

Когато на Джей Ло ѝ стане неудобно от Бен Афлек

За Бен Афлек е известно, че има уязвимост към нездравословната храна и че е огромен почитател на веригата Dunkin` Donuts. Също по този начин не е и загадка, че брачната половинка му Дженифър Лопес не утвърждава изключително това. Но пък очевидно и двамата имат възприятие за комизъм, когато става въпрос за любовта на артиста към поничките и кафето.
 Джей Ло в
Джей Ло е по-секси от всеки път

Певицата е ослепителна в новото видео на " Can`t Get Enough "

Така слабостта на Бен Афлек към Dunkin` Donuts се оказа в центъра на новата реклама на веригата за. И в нея с изключение на Джей Ло присъединяване вземат и Мат Деймън, и Том Брейди, написа People.

В едноминутното видео двамата артисти и спортистът влизат в облиците на новосформираната момчешка група DunKings!, уместно облечени в блестящо оранжево-розови брандирани екипчета.

Първият кадър открива с  в звукозаписно студио, до момента в който работи с рапъра Fat Joe. След това виждаме Джак Харлоу и Бен Афлек в кола, където изпълнителят се пробва да разубеди артиста от замисления му проект.

" Миналата година тя пристигна на моята работа. Сега аз би трябвало да ѝ покажа какво мога ", отвръща уверено Афлек, явно запътил се към студиото на.

" Той е тук ", предизвестява я един от асистентите. В очакване, че ще се случи нещо неприятно, певицата наподобява много разтревожена. Но брачният партньор ѝ въпреки всичко нахлува, представяйки останалите членове на бандата в лицето на  и по много безразсъден метод.

" DunKings! ", възкликват тримата, до момента в който  демонстрира неубедителните си танцови умения. Очевидно засрамена, Дженифър Лопес остава със зяпнала уста.

" Говорихме за това ", споделя най-после тя напълно умерено на брачна половинка си. " Да тръгваме ", пък разочаровано отвръща той.
 Дженифър Лопес на ревюто на Schiaparelli в неповторимо палто от розови листа
Нямаше по какъв начин всички още веднъж да не гледат към Джей Ло

Истинска фешън кралица

Във финалната сцена певицата закачливо предлага единствено на Том Брейди да остане в студиото, до момента в който Бен Афлек и Мат Деймън излизат на открито, като се успокояват, че от Dunkin` Donuts най-малко са кръстили напитка на тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР