За Байдън остава победата, за Путин загубата. Такава прогноза за

...
За Байдън остава победата, за Путин загубата. Такава прогноза за
Коментари Харесай

Севлиевски: За Байдън победата, за Путин - загубата

За Байдън остава успеха, за Путин загубата. Такава прогноза за войната направи в изявление за предаването „ Лице в лице “ някогашният енергиен министър в държавното управление на Симеон Сакскобургготски Мирослав Севлиевски.

Според него, Путин е схванал, че Америка не я е боязън от нуклеарната му опасност и по тази причина е употребявал хода да спре износа на зърно от Украйна, като по този начин сътвори условия за филантропична рецесия. Той акцентира, че най-важно е, когато има война, да няма разделяне в обществото.

Севлиевски разяснява и визитата на помощник-държавния секретар на Съединени американски щати по европейските въпроси. " Знакът за дребна България е извънредно значим. Сигурен съм, че по-късно посещаване ще има и вложения в България. Американските предприемачи гледат къде вървят значимите хора от Америка. Малка България този път не е сама. Слава Богу, предходното потомство политици направи по този начин, че България да бъде член на НАТО и Европейски Съюз. Посещениeто сподели поддръжка на насърчаване на връзките ни с Америка, както и поддръжка на демокрацията. ".

По думите му има опция на съветската газ. " Договорът с " Газпром " е приключил. За пръв път от 100 години България няма контракт с " Газпром ". Алтернатива на съветската газ има, само че по време на война е значимо да има газ, а цената каква е – би трябвало всички да поставим старания. Не е краят на света ".

По негово мнение Николай Денков и Гроздан Караджов са отличниците на кабинета „ Петков “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР