За българските народни представители е огромен проблем да отделят при

...
За българските народни представители е огромен проблем да отделят при
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Смрад на корупция се носи от българското народно събрание

За българските народни представители е ”огромен ” проблем да отделят при ясни правила над милиард за самолети за армията, в случай че са американски и по този начин нужни за защитата ни, само че няма да чуете и дума, за 18-те милиарда лв., които ще станат 25 милиарда лв., които са раздадени на олигарси, че им е безценен тока и преди всичко там са наглеците на Путин от Лукойл.

И всичко това стана отвън бюджета на страната, на мрачно, корупцията е ужасяваща около тези милиарди, субсидирания по този начин ток се препродава в чужбина, краде се Данък добавена стойност върху гиганските данъчни основи на фактурите и какво ли още не.

Просто заграбиха едни пари от държавните енергийни компании, сложиха ги в един фонд основан от времето на ГЕРБ и си ги раздадоха.
Нито дума за това в Народното събрание!

Нито дума, за какво това не е станало със закон както във всяка друга страна в Европа и за какво толкоз доста, както и къде са парите от всички производители на ток, а освен държавните и къде са парите за българите, които мизеруват.

Нито дума за надзор на парите и горното.

Омерта и безмълвие като във филм за мафията, каквото съставлява действително политическата ни система подчинена на диктатурата в Москва.
И до момента в който четейки “пенявенето ” на Румен Гечев в Народното събрание, четях по какъв начин в Чехия с стопанска система, която е 4-ри пъти по-голяма от българската, след тежки диспути, намерено в двете камари на Народното събрание, те ще дадат еквивалента на 6 милиарда лв. като помощ на промишлеността при строги ограничавания.

Не 18 милиарда лв., а еквивалента на 6 милиарда лв. за 4 пъти по-голяма стопанска система!!!

Наистина в България на власт имаме един башибозук помитащ и поглъщащ без всякаква опозиция всичко по пътя си!

Никаква опозиция! Никакви гласове да спрем всичко това!

Пълна омерта за грабежите от всички партии и единствено общи приказки!

Асен Василев измисли тази скица, приложи я, служебното държавно управление и всички останали партии дума не споделят да се спре този обир в интерес на олигарсите и преди всичко на такива като Лукойл на който му се заплаща тока, с цел да създава скъпи горива ограбващи българите, който не заплаща налози, а има избягваща заплащането налози скица завършваща в Цуг, Швейцария и най-после беше организиран с дерогация от глобите за своя съветски нефт отново от Асен Василев, до момента в който беше длъжностен министър.

Вече мисля, че няма български политик, който да не е обвързван с съветските държавни пари и корупция.
Никаква жалост към българите.

Наистина стартирам да имам вяра, че тази политическа класа работи единствено за джоба си и съветската тирания, което води до действителен геноцид над българите!!!

 

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР